duminică, 30 mai 2021

Free Style (2008)

Gen: Drama

Distributie: Corbin Bleu, Sandra Echeverría, Madison Pettis, Penelope Ann Miller, Jesse Moss

Regizor: William Dear [a mai regizat: Midnight Stallion(2013), A Mile in His Shoes(2011), Politics of Love(2011), Mr. Troop Mom(2009), The Perfect Game(2009)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 716.355 $

Nota Gealapa: 2.35

Cale este hotărât să câștige un loc râvnit în echipa de curse Grand National, fără sa-și compromita devotamentul față de prietenii și familia sa.

Foarte rar se intampla ca un film sa nu se remarce absolut prin nimic, nici pozitiv, nici negatic. Ei bine, acesta este exact acel gen de film. Este groaznic pentru ca nu are nimic deosebit. Are o intriga banala, nu surprinde cu nimic, este previzibil inca de la prima scena, este scris prost si nu are personaje cu acre sa poti empatiza. Nu are nici macar un lucru care sa se remarce prin cat de gresit este, atat de banal este Free Style. Pana si titlul mis e pare ironic, avand in vedere ca tot ce se intampla in film nu iese din nici un canon, ba mai mult poate fi o lectie despre proasta utiliare a cliseelor. Comparativ cu cat ofera, mi se pare ca filmul a costat o caruta de bani, absolut nejustificati.

Nici macar un nume relevant in distributie. Exista vreo doua figuri cat de cat familiare prin rolurile secundare, dar cam atat. Interpretarile sunt si ele in nota filmului. nu poti sa spui foarte multe lucruri rele despre protagonisti, dar nici sa remarci vreun moment de actorie. Totul este doar o mediocritate generala. Protagonistul a fost Corbin Bleu, dar nu a dovedit in nici un moment ca poate duce un film in spate, nici macar unul atat de mic si neimportant ca acesta. Sa zicem ca Sandra Echeverría a avut o interpretare cat d ecat mai naturala si aratat macar putin talent spre deosebire de ceilalti.

Eu inteleg ca se vrea un film care sa insufle tinerilor dorinta de a lupta pentru ceea ce isi doresc, dar trebuie sa fii extrem de slab de inger pentru a fi impresionat de acesta si daca te regasesti in situatia asta oricum nu ai nici o sansa in viata. Singurul lucru pozitiv pe care il pot spune despre Free style este ca te face sa apreciezi cu atat mai mult filmele care chiar sunt bune. Este inutil sa mai spun ca nu il recomand sub nici o forma. Mai bine vedeti un Home alone pentru a nu stiu cata oara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!