miercuri, 12 mai 2021

Mega Shark vs. Mecha Shark (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Christopher Judge, Elisabeth Röhm, Matt Lagan, Paul Anderson, Debbie Gibson

Regizor: Emile Edwin Smith [a mai regizat: Ice Sharks(2016), Flight World War II(2015), Age of Ice(2014)]

Nota Gealapa: 3.95

Un nou rechin urias amenință să distrugă omenirea, iar guvernul vrea sa creeze o copie robot cel putin la fel de mare ca originalul. Acum cei doi trebuie să lupte până la moarte, avand in cale oameni și orașe întregi.

Acesta este al treilea film din seria Mega Shark pe care il vad si din pacate este si cel mai prost. Nu ca primele doua au fost capodopere sau cu mult mai bune decat acesta, dar totusi. Vizual arata putin mai bine decat predecesoarele sale, dar vorbim tot de efecte vizuale ieftine facute dintr-un dormitor de student. POvestea ramene cel putin la fel de ridicola, cu dialoguri stupide, cu vreo doua glume bunicele si cu un ritm alert care o tine cat de cat vie. Bineinteles ca intreg filmul este previzibil inca de la inceput si se mai lasa loc si de eventuale sequeluri, doar doar se vor bucura de un succes neasteptat ca Sharknado

Vreo doua figuri familiare exista prin distributie, dar vorbim in general de actori anonimi care si-au ratat in cea mai mare parte cariera si au ajuns sa se multumeasca sa apara in astfel de productii indoielnice si chiar de unii care cred ca si-au ratat vocatia cu totul. Interpretarile sunt de o calitate foarte slaba. Nu puteam sa am pretentii de credibilitate sau emotii intr-un asemenea film, dar mi-as fi dorit ca protagonistii sa se sincronizeze macar cu efectele din jurul lor. Nici nu am fost deranjat foarte tare de aceste prestatii, pentru ca si ele fac parte din farmecul dubios al filmului.

In ultimul film, Mega Shark vs. Crocosaurus, toti monstri au murit, dar pentru ca era nevoie de o continuare, un iceberg se topeste din care apare un megalodon perfect viu si in putere a carui prima actiune este decapitarea Sfinxului din Giza. V-am povestit acest inceput ca sa va faceti o idee cam acre sunt coordonatele dupa care se intampla actiunea. Rechini uriasi, roboti, inteligenta artificiale si distrugeri in masa, asezonate cu putina dragoste ieftina; acestea sunt lucrurile de care o sa aveti parte daca vreti sa va omorati neuronii o vreme si alegeti sa vedeti acest film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!