miercuri, 19 mai 2021

Nomads (2010)

Titlu original: Nómadas

Gen: Drama

Distributie: Lucy Liu, Tamlyn Tomita, Tenoch Huerta, John Cothran, Brian Yang

Regizor: Ricardo Benet [a mai regizat: News from Afar(2005)]

Nota Gealapa: 2.65

O dramă despre un regizor care lucrează la un proiect despre sinuciderile de la metrou.

Nu este cel mai prost film pe acre l-am vasut vreodata, dar nici nu se situeazaprea departe de acest statut. Rar mi-a fost dat sa vad ceva mai plictisitor. O intriga atat de neimportanta si scrisa in cel mai plat mod, cu dialoguri neinspirate, toate astea langa o cinematografie absolut banala, sunt ingredientele unui esec total. Nomads  este un film care ar putea vindeca si cea mia grava forma dei nsomnie. Nu exista nici un singur moment in intregul film care sa ridice pulsul macar putin. Cu filmul asta pe fundal puteti intra rapid in cea mai profunda stare de meditatie.

Faptul ca in rolul principal o avem pe Lucy Liu poate fi inselator si crea asteptari false. Ea a devenit celebra pentru o aparitie sexy intr-un film de actiune, dar nu imi aduc aminte de vreun moment in care sa fi impresionat prin abilitatile sale dramatice si prin emotie. nu o face nici aici. este la fel de stearsa ca restul filmului. Are o interpretare cat de cat naturala, dar acest proiect era sortit pieirii inca de la inceput. La partea masculina a distributiei lucrurile stau chiar mai rau si interpretarile sunt pe alocuri jenante.

Vorbim de un film din 2010, dar cred ca excluzand membrii distributiei, sunt aproape sigur ca si ma aflu printre primele o suta de persoane care l-au vazut. Cine s-a ocupat de promovare, daca a facut-o cineva, cred ca a facut o treaba mai proasta decat as fi facut eu, un amator total in ale internetului si un necunoscator al industriei cinematografice. Persoanele responsabile nu au fost capabile nici macar sa produca un poster decemt care sa iti starneasca curiozitatea. Am vazut proiecte studentesti acre arata mult mai bine, ba chiar as prefera unul din filmele alea filmate la persoana intai decat sa mai vad ceva asemanator cu Nomads.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!