sâmbătă, 8 mai 2021

Hidden in the Woods (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Michael Biehn, Jeannine Kaspar, Electra Avellan, William Forsythe, Dalton Wyatt

Regizor: Patricio Valladares [a mai regizat: Embryo(2020), Nightworld: Door of Hell(2017), Vlad's Legacy(2016), Downhill(2016), Toro Loco: Bloodthirsty(2015)]

Nota Gealapa: 3.25

Doua surori crescute in izolare, sunt chinuite de tatal lor abuziv, care este si traficant de droguri.

Acest film este doar o mare pierdere de vreme. Are o intriga slabuta din start, care este si scrisa prost si pusa in scena fara a avea pic de credibilitate. Pe langa faptul ca are dialoguri absolut oribile si nu exista nici un moment bun in film, pare de multe ori ca unul din cameramani avea un ineput de parkinson, la cat de mult se misca si se defocalizeaza imaginea. Exista vreo doua scene de sex, dar pana si acelea sunt stangace si ne ofera cele mai false tipete false de placere din cate am vazut.

Distributia nu pare atat de slaba la prima vedere, pentru ca actorii dina cest film auavut ocazia sa joace si in filme care s-au bucurat de succes si au fost intr-adevar bune. Dintre toti, Michael Biehn este cel mai cunoscut si nu inteleg cum un actor ca el care a cochetat vreme indelungata cu productii serioase, ajunge sa esueze in astfel de filme de doi bani, care nu imi dau seama pentru ce exista, deoarece e clar ca nu produc nici bani, nici fani. Interpretarea lui a fost ce-i drept mult peste a celorlalti, dar a fost totusi departe de a fi reusita.  Capitolul interpretare deci, sufera si el la fel de mult ca intregul film, prestatiile actorilor fiind si ele total lipsite de credibilitate si de multe ori mult prea dramatice.

Speram ca Hidden in the Woods sa se dovedeasca a fi unul din acele filme pe care le vezi cu asteptari foarte putine si acre te surprinde placut,d ar nu a fost cazul. De cele mai multe ori, executia buna salveaza o poveste mediocra, dar nici asta nu se intampla in acest caz. Aminteam mai devreme de faptul ca este filmat prost si vreau sa spun ca in acest film, pana si sunetul este deranjant si intruziv. Cel ami mare minus al filmului insa, este chiar povestea, acre este atat de proasta, incat cu greu ar fi putut fi salvata de ceva. Prin urmare, nu numai ca nu recomand acest film pentru ca este slab, dar e de asemenea foarte posibil sa va dea o dispozitie proasta care sa dureze o vreme.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!