marți, 11 mai 2021

Mark & Russell's Wild Ride (2015)

Gen: Aventura, Comedie, Familie

Distributie: Joey Bragg, Sean Giambrone, Chris Gauthier, Nicole Muñoz, Tiera Skovbye

Regizor: Jonathan A. Rosenbaum [a mai regizat: Benchwarmers 2: Breaking Balls(2019), Tiny Christmas(2017), Cop and a Half: New Recruit(2017), Pants on Fire(2014), Nicky Deuce(2013)]

Premii:
- Best Editing YOUTH OR CHILDREN'S PROGRAM OR SERIES, Leo Awards, 2016
- Best Actor in a Made for TV/Straight to Video Feature Supporting/Principal Role (Chance Hurstfield), The Joey Awards, Vancouver 2016

Nota Gealapa: 3.35

Povestea a doi prieteni, Mark si Russell, care pornesc intr-o aventura nebuna prin oras.

Inca un film pe care il trec in categoria celor inutile, care nu se adrseaza nimanui. Cine ar vrea sa il apere, ar putea spune ca este un film pentru copi si trebuie tratat ca atare, dar stereotipurile si cliseele adunate aici sunt atat de dmeodate, incat pana si copiii se vor uita la el dand ochii peste cap superior. Povestea este slaba de la inceput, dar modul in care este pusa in scena o ingroapa definitiv. Cred ca am avut parte de doua glume acceptabile si in rest doar o plictiseala chinuitoare de la inceput pana la final. Faptul ca acest film a reusit sa smulga doua premii pe ici pe colo ma face sa ma indoiesc serios de calitatea institutiilor respective saumai degraba d emoralitatea lor.

Distributie este absolut anonima si poate cu o singura exceptie, toti actorii de aici vor ramane anonimi in continuare. In afara de Nicole Muñoz care a fost act de cat naturala, restul protagonistilor s-au multumit sa se scalde in mediocritatea generala si prestatiile lor au fost la fel de pline de clisee depasite de timp ca si filmul. Din pacate, rolul celei amintite mai devreme a fost mult prea mic pentru a conta cu adevarat si ramane doar o mica oaza de normalitate inconjurata de un desert de interpretari jenante. Daca as fi jucat in acest film si prestatiamea ar fi fost ca cele de aici cred ca nu le-as fi spus nici celor mai apropiati prieteni de acest proiect si as fi incercat sa il tin secret.

Acest film este dovada ca Disney mai da si rateuri. In afara de printesele de scoala generala cu viata rezolvata deja de parinti nu vad cine ar putea gasi acest film agreabil. Pana la urma cliseele nu au ajuns clisee degeaba si banuiesc ca exista destui oameni exact ca cei prezentati in film, dar pentru marea majoritate a publiculu acre sunt oameni si copii normali, acest film este doar o poveste de adormit total neinspirata, pe acre eu unul vreau sa o uit cat mai repede. Nu pot recomanda acest film nici copiilor cu nevoi speciale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!