miercuri, 28 noiembrie 2018

The Lake House (2006)

Gen: Dragoste, Drama

Distributie: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Christopher Plummer, Ebon Moss-Bachrach, Willeke van Ammelrroy

Regizor: Alejandro Agresti [a mai regizat: Surviving the 70's(2015), We Are Not Animals(2013), A Less Bad World(2004), Valentin(2002), A Night with Sabrina Love(2000)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 114.830.111 $

Premii:
- Movies - Choice Liplock, Teen Choice Awards, 2006

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 52/100

O tanara doctorita care a locuit intr-o casa ciudata pe malul unui lac, incepe sa faca schimb de scrisori cu fostul locatar al acesteia, un arhitect frustrat. Cei doi incearca sa dezlege misterul neobisnuitei lor povesti de dragoste, inainte sa fie prea tarziu.

Aceasta este o poveste de dragoste pentru romanticii care nu mai au nici o scapare. Jumatatea goala a a paharului este ca nu are nici o logica ce se intampla in poveste, iar cea plina ar fi ca intriga este foarte originala, captivanta si cu cateva rasturnari de situatie foarte reusite. Dialogurile nu sunt nici ele rele deloc, asa ca intreaga poveste este destul de palpitanta si exista tensiune din plin. Pe langa asta, am vazut una din cele mai interesante case pe care le-am vazut vreodata. Nu sunt mare fan al acestui gen de film, dar Lake House este bine facut si pot spune ca mi-a placut.

Distributia este si ea foarte buna. Avem parte de doi protagonisti cu nume uriase si foarte la moda in perioada in care a aparut filmul. Atat Keanu reeves, cat si Sandra Bullock au avut interpretari bunicele. S-au bucurat de avantajul de a nu fi nevoiti sa lucreze foarte mult impreuna, pentru ca in putinele scene care i-a avut pe amandoi am observat o lipsa a chimiei dintre ei, culminand cu scena finala, in care am vazut unul din cele mai ciudate saruturi. Pe langa cei doi, ami merita remarcata si prezenta lui Chritopher Plummer intr-unul din rolurile mai mici.

Trailerul nu este prea bine facut, pentru ca mi-a creat impresia ca voi vedea un film romantic mediocru si nu a fost deloc asa, deci se confirma din nou ca primele impresii pot fi inselatoare. Daca va opriti logica timp de 90 de minute si va permiteti sa va bucurati de magia povestii, cred ca o sa va placa foarte mult filmul, asa ca vi-l recomand cu incredere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!