vineri, 16 noiembrie 2018

Six Gun Savior (2016)

Gen: Actiune, Aventura, Drama, SF, Western

Distributie: Eric Roberts, Martin Kove, Matthew Ziff, Tim Russ, Lorraine Ziff

Regizor: Kirk Murray [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 2.500.000 $

Premii:
- Best Supporting Actress - Jury Award (Lorraine Ziff), Hoboken International Film Festival, 2016
- Best Film - Audience Choice Award, Miami International Science Fiction Film Festival, 2016
- Best Supporting Actress - Festival Prize, Miami International Science Fiction Film Festival, 2016
- Best Supernatural Film - Festival Prize, Miami International Science Fiction Film Festival, 2016

Nota Gealapa: 1.45

Drumul catre iad este pavat cu bune intentii.

Propozitia de mai sus este fix sinopsisul de pe IMDB al acestui film. Daca nici producatorii filmului si nici userii acestui site nu au reusit sa faca o descriere pertinenta, cred ca este un semnal de alarma major. Ba mai mult, cred ca aceasta propozitie nu este despre ce se intampla in film, ci despre film in sine. Ceva bani a avut la dispozitie acest film, dar au fost irositi pe niste efecte vizuale care arata ca in jocurile pe calculator de la inceputul anilor 2000. Scenariul este absolut ridicol si dialogurile sunt ingrozitoare. Cred ca este primul film cu demoni cu ochi rosii la care am fost atat de aproape sa adorm; posibil chiar sa fi atipit la un moment dat.

Distributia este si ea una de foarte slaba calitate. Singurul nume cunoscut este cel al lui Eric Roberts, acre nu mai este repsectat in industrie de vreo doua zeci de ani. Cred ca este intr-un punct al vietii sale in care efectiv nu ii mai pasa de imaginea lui, sau are grave probleme financiare. In jurul lui, o mana de anonimi rigizi care parca nu se suportau intre ei. De prisos sa mai spun ca absolut toate interpretarile sunt absolut lamentabile.

Nu cred ca cineva care a trecut in clasa a doua mai poate fi impresionat de vreun aspect al acestui film. Nu este decat o pierdere de vreme si poate fi folosit cu succes ca metoda de tortura. Cred ca as fi gasit mai palpitante fanteziile din "Povestea mea", asa ca nu am cum sa recomand asa ceva. Daca cineva va propune sa vedeti filmul asta, stergeti-l din lista de prieteni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!