sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Panic Button (2011)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Scarlett Alice Johnson, Jack Gordon, Michael Jibson, Elen Rhys, Joshua Richards

Regizor: Chris Crow [a mai regizat: The Lighthouse(2016), A Viking Saga: The Darkest Day(2013), Devil's Bridge(2010)]

Buget: 300.000 £

Nota Gealapa: 5.80

Jo, Max, Gwen si Dave au castigat concursul. Ei pleaca impreuna intr-o excursie all inclusive la New York, pe banii retelei sociale. La urcarea in avionul particular li se cere sa renunte la telefoanele mobile ca sa poata participa la un joc la bordul avionului.

Acest film merita apreciat pentru ca abordeaza o tema curenta si din acest motiv am trecut cu vederea micile greseli de la inceput. Pe masura ce am avansat in poveste insa, erorile logice sunt din ce in ce mai mari si mai greu de ignorat. exista cateva momente tensionate in film, dar raman mult prea multe lucruri importante fara raspuns ca sa ma declar multumit. Pentru un film atat de ieftin, nu arata chiar rau, chiar daca intregul film se desfasoara practic intr-o singura camera. Dialogul este din ce in ce mai rau odata cu trecerea timpului, asta fiind una din marile probleme, pe langa actiunile ilogice, unele imposibile din punct de vedere tehnic.

La un asemenea buget, nici distributia nu putea sa fie una impresionanta. Singurul nume pe care il stiam inainte sa vad filmul era cel al lui Elen Rhys. Filmul este dus in spate de patru actori, care ocupa 99% din timpul de ecran. Prestatiile lor au fost oscilante. Au existat momente bune, dar si multe stangacii, iar in cea mai mare parte nu prea am vazut vreo chimie intre ei. Dintre ei, Scarlett Alice Johnson a fost cea mai constanta si a avut cea mai solida interpretare.

Nu face exces de scene sangeroase, nici de nuditate sau idile inutile. FIlmul incearca sa fie onest si sa reuseasca fara astfel de trucuri si pentru intentia asta merita apreciat. Chiar daca analzandu-l obiectiv ii putem gasi o multime de erori mai mici sau mai mari, trebuie sa va spun si ca avand in vedere natura subiectului si relevanta lui, am fost curios si captivat pana la final, fara sa simt ca m-am plictisit, dar tot nu pot sa recomand acest film ca fiind unul reusit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!