miercuri, 28 noiembrie 2018

Beyond The Sky (2018)

Gen: Mister, SF, Thriller

Distributie: Ryan Carnes, Jordan Hinson, Claude Duhamel, Martin Sensmeier, Don Stark

Regizor: Fulvio Sestito [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 1.500.000 $

Nota Gealapa: 5.45

In timp ce filmeaza un documentar pentru a expune adevarul din spatele rapirilor extraterestre, un regizor si echipa lui intalnesc o tanara cu un secret intunecat, care ii conduce pe calea descoperirii unui adevar teribil.

Este un film independent onest, care nu a avut la dispozitie un buget impresionant, dar a cheltuit banii pe care i-a avut cu cap. Astfel, mare parte din el este filmat la persoana intai, facandu-se astfel economie pentru o scena finala curajoase si foarte reusita. Nu este revolutionar, nu este nici macar foarte original, dar este bine facut si creeaza suspans pe care il mentine pana la final. Multe dialoguri sunt si ele decente, asa ca drumul pana la amrele final este destul de agreabil.

Distributia nu este deloc imbietoare. de altfel, se intampla destul de rar ca in acest gen de filme sa apara actori din prima linie a Hollywoodului. Aici as spune ca filmul a cam avut de suferit, pentru ca interpretarile pe acre le-am vazut au fost destul de oscilante, scenele reusite alternand cu cele in care protagonistii au aratat destule lipsuri si stangacii. Am vazut totusi si mult mai rau de atat, asa ca as califica si prestatiile acestora ca fiind decente, in nota filmului.

Cred ca un regizor mai experimentat ar fi putut face mai mult, chiar si cu acesti actori si avand pe mana un buget minuscul. Scenele filmate la persoana intai sunt totusi cam multe si uneori nu sunt folosite cele mai inspirate unghiuri. Nu as recomanda acest film in mod deosebit, dar daca se intampla sa va aterizeze pe hard nu este o risipa totala de vreme daca alegeti sa il vedeti. Pana la urma, cine este fan al filmelor cu extraterestri nu isi permite sa rateze vreunul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!