luni, 19 noiembrie 2018

Scare Campaign (2016)

Gen: Horror

Distributie: Meegan Warner, Ian Meadows, Olivia DeJonge, Josh Quong Tart, Patrick Harvey

Regizor: Cameron Cairnes [a mai regizat: 100 Bloody Acres(2012)]

Premii:

- Best Feature Screenplay - Jury Prize, Monster Fest, 2015
- Best Sound in a Feature - Jury Prize, Monster Fest, 2015
- Best Feature Film Director - Jury Prize, Monster Fest, 2015
- Crystal Monster for Best Film - Jury Prize, Monster Fest, 2015

Nota Gealapa: 6.10

Un grup de oameni produce un show TV in care aranjeaza diverse locatii, astfel incat sa sperie oameni. Lucrurile merge extrem de rau dupa ce producatorul le cere ca showul sa fie mai intunecat, iar ei pregatesc un fost azil pentru noua lor tinta: un barbat ciudat care a lucrat acolo in trecut.

Asa misto e atunci cand un film este mai bun de cat de astepti... Nu auzisem nimic despre acest film si dupa ce am citit intriga, m-am pregatit pentru ce e mai rau. O sa incep cu cea mai mare problema a filmului: se vrea a fi un horror, dar nu m-am speriat nici macar odata. In schimb, s-a incercat compensarea acestui lucru prin multe scene sangeroase, din fericire destul de bune. Filmul reuseste sa fie si previzibil si surprinzator, iar prin asta vreau sa spun ca se intampla exact ce te astepti, doar ca nu atunci cand te astepti tu. In sfarsit am gasit inca un film in acre scenele filmate cu "camere de supraveghere" sau la persoana intai au sens.

Nu am recunoscut nici un nume din distributie. Singura figura cat de cat familiara a fost cea a lui Ian Meadows si asta doar pentru ca aduce vag cu Mihai Petre. Interpretarile sunt si ele in nota filmului, adica decente. Chiar daca nu straluceste nimeni, am intrezarit cateva urme de potential artistic la vreo doi actori. M-am bucurat ca nu au fost interpretari exagerate si absolut totul s-a facut cu limita, dar ar fi fost loc si de mai bine.

Pana la urma cui nu ii place un video de pe youtube cu titlul "prank gone wrong"? Practic acest film este o varianta mai sangeroasa a acelor filmulete de pe net. Prima parte a filmului este destul de nereusita. Aduce uneori cu o comedie-horror, dar intentia nu a fost asta. Cu mai multa seriozitate, ar fi putut fi un film bunicel de la inceput pana la final. Una peste alta, daca alegeti sa vedeti Scare Campaign s-ar putea sa il gasiti destul de agreabil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!