duminică, 18 martie 2018

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Gen: Aventura, Comedie, Fantastic

Distributie: Jack Black, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, Rhys Darby

Regizor: Jake Kasdan [a mai regizat: Sex Tape(2014), Bad Teacher(2011), Walk Hard: The Dewey Cox Story(2007), The TV Set(2006), Orange County(2002)]

Buget: 90.000.000 $
Incasari: 932.000.000 $

Nota Gealapa: 7.45
Metascore: 58/100

Patru adolescenti sunt captivi intr-un joc video magic si singurul mod in care pot sa scape este lucrand impreuna ca sa termine jocul.

Jumanji a fost unul din filmele copilariei mele, asa ca dupa atatia ani am fost mai mult decat reticent la un sequel, indiferent de fastul in care a fost imbracat acest nou film. Din fericire, pot sa spun ca acest film este la acelasi nivel cu predecesorul sau din punct de vedere al povestii, al scenariului si al suspansului creat. Distanta de 12 ani dintre cele doua filme, il face pe acesta chiar putin mai bun, pentru ca tehnologia il ajuta sa arate putin mai bine. Singurul aspect negativ este ca acest film m-a lasat cumva neterminat. Umorul a fost bun dar cam putin, scenele epice au fost bune dar si ele cam putine. Ca tot am pomenit cuvantul epic, acesta este singurul aspect la care mi se pare ca primul film a fost mai bun. La vremea lui a parut mult mai epic.

Robin Williams si Kirsten Dunst au facut distributia primului film sa fie foarte atragatoare. Acest sequel a beneficiat chiar de mai multe nume importante si actuale, care au colaborat foarte bine.Kevin Hart si Dwayne Johnson au avut prestatii in nota lor obisnuita, adica bune dar fara sa fie neaparat stralucitoare. Surpriza pentru mine a fost Jack Black, ale carui interpretari le gasesc de obicei enervante, dar aici a fost chiar agreabil. nu am inteles foarte bine distribuirea lui Nick Jonas, care nu este actor si nici nu va deveni prea curand. Probabil acesta a fost modul producatorilor de a se asigura ca filmul se va bucura de prezenta in salile de cinema a fanilor sai din muzica.

Chiar daca primul film a lasat deschisa posibilitatea unei continuari, cred ca ar fi trebuit sa fie un film si atat, nu inceputul unei francize. Mi-a placut insa modul in care acest sequel a adus povestea in prezent. Scenaristii au facut o treaba decenta din acest punct de vedere. Este un film distractiv, care nu mi-a inselat asteptarile si acre se bazeaza in cea mai mare parte pe puterea numelor din distributie. Are un ritm alert, este palpitant si chiar daca finalul este unul previzibil, la un asemenea film nu cred ca se asteapta cineva la altfel de final. Cu siguranta merita vazut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!