vineri, 9 martie 2018

A Perfect Day (2015)

Gen: Drama

Distributie: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry, Fedja Stukan

Regizor: Fernando León de Aranoa [a mai regizat: Loving Pablo(2017), Politics, Instructions Manual(2016), Amador(2010), Invisibles(2007), Princesas(2005)]

Incasari: 2.000.000 $

Premii:
- Best Adapted Screenplay (Mejor Guión Adaptado), Goya Awards, 2016

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 60/100

Un grup de muncitori incearca sa rezolve o criza dintr-o zona in care exista un conflict armat.

Un film destul de interesant, dar aveam asteptari ceva mai mari comparativ cu ce am primit. Prezenta lui Benicio Del Toro intr-un film a carui actiune se desfasoara intr-o zona de razboi m-a indus putin in eroare. Filmul este insa despre cu totul altceva. Este sensibil, amuzant, chiar daca umorul este unul mai degraba negru si la final transmite un mesaj de speranta.

Asa cum spuneam, distributia il are in frunte pe Benicio Del Torocu o prestatie bunicica, dar cumva sub nivelul lui obisnuit. El nu este insa singurul nume important din acest film. Distributia chiar are o oarecare greutate, dar cu nume europene in principal, astfel ca am avut ocazia sa vad interpretari interesante si de la Olga Kurylenko sau Tim Robbins.

Un film spaniol despre Balcani si atrocitatile din aceasta zona. Un punct de vedere diferit de cel cu care ne-a obisnuit Hollywoodul, asa ca filmul este destul de interesant. Desi are un subiect greu, filmul reuseste sa fie agreabil, iar finalul fericit vine cumva surprinzator. Per total, este un film decent. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!