miercuri, 21 martie 2018

Allied (2016)

Gen: Drama, Razboi, Actiune

Distributie: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris, Vincent Ebrahim, Xavier de Guillebon

Regizor: Robert Zemeckis [a mai regizat: The Walk(2015), Flight(2012), A Christmas Carol(2009), Beowulf(2007), The Polar Express(2004)]

Buget: 85.000.000 $
Incasari: 110.000.000 $

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 60/100

In 1942, un agent secret canadian aflat in Africa de Nord, intalneste o femeie din Rezistenta franceza, in timpul unei misiuni periculoase in spatele liniilor inamice. Cand se regasesc in Londra, relatia lor este pusa la incercare de razboi.

Filmul ne prezinta o poveste interesanta de dragoste pe timp de razboi. Nu sunt neaparat un fan al filmelor de dragoste, dar acesta este presarat cu destul suspans, putina actiune si rasturnari de situatie interesante. Nu pot sa aleg un capitol la care filmul exceleaza cu adevarat, dar este solid de la un capat la celalalt si transpune cu succes atmosfera epocii in care are loc actiunea.

Distributia este destul de buna. In rolurile principale sunt Brad Pitt, care nu mai are nevoie de nici o prezentare si nu mai are nimic de demonstrat si Marion Cotillard, un nume in voga, chiar daca nu este una din favoritele mele. Prestatiile celor doi au fost solide si au avut o chimie destul de buna. Nici unul nu a produs vreo interpretare remarcabila, dar au facut suficient.

Sunt vreo doua intrebari majore in film care raman fara raspuns si care sfideaza logica, dar nu o sa intru in detalii ca sa nu dau nici un spoiler. Mi-a placut ca scenaristii nu au produs un happy-end conform tuturor cliseelor. Per total, un film bun care nu va va irosi timpul daca alegeti sa il vedeti si va ofera si o scena de sex destul de interesanta din punct de vedere al decorului. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!