joi, 22 martie 2018

Dead Men (2018)

Gen: Western, Actiune

Distributie: Ric Maddox, Aaron Marciniak, Richard O. Ryan, Shawn Parsons, Sasha Higgins

Regizor: Royston Innes [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 4.35

In vestul salbatic, un tanar este fortat sa porneasca o calatorie pentru a razbuna moartea tatalui sau si pentru a proteja tribul Apache pe care a ajuns sa il iubeasca.

Senzatia mea este ca acest film sunt de fapt mai multe episoade ale unei mini-serii de televiziune, puse unul dupa altul, altfel nu imi explic nici de ce dureaza atat, nici de ce este editat asa cum este editat. Povestea este una banala, care nu justifica in nici un fel o durata atat de mare. Este un western tipic, cu aceleasi clisee si motivatii ale personajelor dintotdeauna: aur, pamant, razbunare si dragoste. Nu pot sa zic ca m-am plictisit, dar nu am vazut nici un element de noutate.

Distributia este absolut anonima. Am vazut maxim doua figuri oarecum familiare. Interpretarile actorilor, ca intreg filmul de altfel si ca si scenariul, sunt stereotipe. Personajele au dialogurile la care te astepti, exact pe tonul pe care il astepti. Cu aceste unelte mediocre la indemana, niste actori si ei mediocri nu aveau cum sa produce vreo prestatie de Doamne-ajuta si nu am reusit sa empatizez cu nici un personaj, in ciuda multiplelor tragedii pe care le-a propus filmul.

Filmul a reusit pe alocuri sa imi aminteasca de westernuile clasice, dar nu suficient cat sa imi schimbe impresia generala. Nu va recomand sa va apucati de acest film. Mai asteptati putin sa apara filmele cu adevarat bune din acest an. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!