vineri, 30 martie 2018

2012: Ice Age (2011)

Gen: Actiune, SF

Distributie: Patrick Labyorteaux, Julie McCullough, Katie Wilson, Nick Afanasiev, Kyle Morris

Regizor: Travis Fort [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 250.000 $

Nota Gealapa: 3.05

O eruptie vulcanica in islanda trimite catre America un ghetar care ingheata tot in calea lui. Un barbat incearca sa isi salveze familia de la dezastrul iminent.

Daca filmul asta ar fi avut macar doua glume bune l-as fi considerat o parodie. nu e vorba ca nu a incercat sa fie si amuzant, doar ca orice a incercat a fost penibil. Filme cu apocalipse inghetate au mai fost, mai bune sau mai rele, dar acesta stabileste un nou record negativ in acest sens. De la eruptii vulcanice din Europa care arunca bucati de gheata pana in America si pana la ghetari de dimensiunea unui continent care se deplaseaza cu 300 de kilometri pe ora, nimic nu are macar o urma de logica. Pentru ca pachetul sa fie complet, totul este invelit in cateva efecte vizuale atat de proaste ca par facute de cativa copii de la o scoala pentru cei cu nevoi speciale.

Distributia este absolut anonima, iar interpretarle sunt si ele in nota filmului. Cand ii dai unui actor prost un scenariu la fel de prost, rezultatul nu poate fi decat unul dezastruos. Chimia dintre protagonisti lipseste cu desavarsire si toate interpretarile sunt crispate, asa zisii actori nu au reusit sa transmita nici o emotie, in afara de propria lor teama. Acest film a ingropat acteva cariere inainte ca acestea sa inceapa.

Nici nu ma pot hotari are dintre actorie, regie, poveste sau efecte, este cel mai nereusit aspect al filmului. Toate sunt execrabile. De obicei am o slabiciune pentru filmele slabute cu dezatre naturale, dar pentru acesta nu imi gasesc cuvintele sa il descriu la adevarata sa non-valoare. Daca vedeti pe undeva vreo recenzie sau vreo nota buna acordata acestui film, probabil autorul este cineva care a pus umarul la creatia lui. Daca cineva a facut bani de pe urma acestui film, sper sa ii fi donat unui caz umanitar, pentru ca sunt bani nemeritati. Trailer:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!