joi, 22 martie 2018

How Much Do You Love Me? (2005)

Titlu original: Combien tu m'aimes?

Gen: Comedie, Drama

Distributie: Monica Bellucci, Bernard Campan, Gérard Depardieu, Jean-Pierre Darroussin, Edouard Baer

Regizor: Bertrand Blier [a mai regizat: The Clink of Ice(2010), Les Cȏtelettes(2003), Actors(2000), My Man(1996), 1, 2, 3, Freeze(1993)]

Buget: 10.000.000 €

Premii:
- Best Director, Moscow International Film Festival, 2006

Nota Gealapa: 5.95

François, un proaspat castigator la loteriei agata o prostituata intr-un bar, pe Daniela si ii propune 10000 de euro pe luna ca sa traiasca cu el pana i se termina banii. Dupa numai opt zile, Daniela decide sa se intoarca la barbatul ei, un mafiot pe nume Charly. La un moment dat i se face dor de François si se intoarce in casa lui, dar o curva ramane o curva.

Aceasta comedie are un umor bizar si pe alocuri depresiv. Povestea este originala si interesanta, dar este pusa in scena intr-un mod ciudat. Nu apuci sa te plictisesti, pentru ca esti prea ocupat sa intelegi ce se intampla, iar marea rasturnare de situatie care lamureste totul este cu adevarat neasteptata. Din pacate filmul este prea artistic pentru binele sau. Ar fi putut explora mai mult potentialul oferit de intriga, daca ar fi renuntat la pretentiile de profunzime.

Distirbutia ni-i propune in rolurile principale pe monica Bellucci, care nu a fost recunoscuta niciodata neaparat pentru calitatile sale actoricesti si pe Bernard Campan, un actor bunicel, dar hipnotizat aici de frumusetea partenerei sale. Astfel ca el a oferit prestatie mediocra, ca si Gérard Depardieu de altfel. Culmea, Monika Bellucci a avut o interpretare decenta. Rolul de prostituata i s-a potrivit incitant de bine.

Punctul forte al filmului sunt sanii Monicai Bellucci, doar ca frumusetea acestora se pierde cand posesoarea este calarita de un om asa "aratos" ca Gérard Depardieu. Nici Bernard Campan nu arata mai bine peste frumoasa actrita. Poate doar imi e ciuda ca nu eram eu in locul lor. In afara de oportunitatea de a o vedea pe Bellucci calarita serios, filmul este lipsit de coerenta si nu ofera mare lucru. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!