sâmbătă, 24 martie 2018

Anuvahood (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Adam Deacon, Femi Oyeniran, Ollie Barbieri, Darwood Grace, Leon Black

Regizor: Adam Deacon [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.85

Povestea de maturizare a lui Kenneth, care isi spune K si care realizeaza ca este un ratat si dupa ce isi da demisia de la locul de munca incearca sa ajunga un gangster.

Dupa Kidulthood si Adulthood, iata ca a aparut Anuvahood, care desi are legatura cu primele doua filme nu este chiar un sequel al acestora. Estemai mult o paranteza amuzanta sintre acestea si adevaratul sequel care a aparut in 2016. Cele doua filme de care am amintit au surprins prin brutalitatea cu care si-au transmis mesajul si acest lucru le-a facut foarte bune. Adam Deacon, la prima sa experienta ca regizor, a incercat sa aplice aceeasi formula si comediei sale, dar in cea mai mare parte a dat gres. Umorul britanic din acest film a fost bunicel pe alocuri si ar fi putut fi si mai bun, daca nu era livrat intr-o maniera atat de agasanta.

In afara de Adam Deacon si de vreo doua personaje din seria pricipala care apar pasager, restul distributiei este absolut anonima. Stilul de interpretare exagerat de surescitat al actorilor a fost in cea mai mare parte enervant si nu am putut indragi vreun personaj. Nu stiu daca acest stil le-a fost impus, dar i-a impiedicat sa isi arate calitatile si versatilitatea, presupunand ca aveau asa ceva.

Cred ca acest film se adreseaza adolescentilor, acre cred ca sunt mai receptivi la acest stil. Imi e greu sa cred ca oricine trecut de 30 de ani poate indragi filmul asta. Nici nu a lasat impresia vreo secunda ca ar incerca sa se adreseze si altor categorii de public. A parut la fel de superficial ca si generatia careia i se adreseaza. Nu il recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!