sâmbătă, 24 martie 2018

American Illuminati (2017)

Gen: Documentar

Regizor: Philip Gardinier  [a mai regizat: 2020 Nostradamus(2017), 666: The New World Order(2017), A Conspiracy to Rule: The Illuminati(2017), Anunnaki(2017), Bible Conspiracies(2017)]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 2.15

Filmul vrea sa prezinte istoria Americii asa cum nu cunoaste nimeni. Pretinde ca ne ofera un adevar socant despre cum a fost creata America si controlata de o organizatie secreta care s-a infiltrat in grupurile religioase, in partidele politice, universitati si corporatii. O societate care si-a plasat membrii in pozitii de putere si autoritate, manipuland masele cu scopul suprem de a crea o lume condusa de un singur guvern.

Din punct de vedere tehnic, acest film nu este decat o insiruire de animatii de nivel incepator si de filmulete, probabil d epe youtube, insiruite fara nici o logica. Pe fundalul acestora se audoe o voce destul de iritanta care ne prezinta o gramada de lucruri, fara insa sa vedem vreun document, vreo imagine filmata de regizor sau orice altceva care sa ma faca sa iau in in serios lucrurile prezentate.

Nu exista nici o marturie a vreunui perosnaj relevant care sa dea credibilitate faptelor. De fapt nu exista nici o marturie a nimenui. Poate exprimarea asta nu are logica, dar senzatia este ca tocmai am vazut un audiobook si unul prost. Philip Gardinier scoate cam zece astfel de filme pe an, deci nici el nu este vazut chiar ca un regizor serios.

In afara d etitlu nu este nimic altceva la acest asa zis film. Este o pierdere totala de vreme. Chiar daca ceva din ce se spune aici este adevarat, avand in vedere lipsa totala a dovezilor, nu ai cum sa iei asa ceva in serios. Pentru ca eu cred in unele cospiratii, as fi mai degraba inclinat sa cred ca acest documentar este facut chiar de Illuminati ca sa convinga lume aca ei nu exista. Decat sa va uitati la filmul asta, mai bine va uitati la un televizor stins timp de o ora. Ar fi timp petrecut mai util. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!