marți, 6 martie 2018

30,000 Leagues Under the Sea (2007)

Gen: SF

Distributie: Lorenzo Lamas, Sean Lawlor, Natalie Stone, Kim Little, Victor J. Springer

Regizor: Gabriel Bologna [a ai regizat: African Gothic(2014), Children of Terezin(2011), Boston Girls(2010), The Black Waters of Echo's Pond(2009), Buds for Life(2004)]

Buget: 500.000 $

Nota Gealapa: 4.55

Capitanul Nemo este chiar mai nebun in aceasta poveste. Aflat inca odata la carma navei sale foarte avansate din punct de vedere tehnologic, incearca sa aduca teroarea in lumea de deasupra.

Nu cred ca pot sa exprim cam cat de prost este acest film. Nu poti sa faci un SF cu un asemenea subiect doar cu bani de buzunar. Efectele vizuale sunt deplorabile si filmul nu arata bine deloc. Este o intriga care a mai fost folosita de-a lungul timpului si pusa in scena mult mai bine. Povestea este superficiala si omite detalii esentiale. In plus, filmul este mai previzibil decat traseul unei mingi aruncate de la balcon.

Filmul are vreo doua figuri cat de cat cunoscute, in frunte cu Lorenzo Lamas, acre cu fiecare ocazie in care il vad acum ma face sa ma intreb cum de imi placeau filmele lui cand aveam zece ani. E drept ca si scenariul a fost unul mediocru, dar actorii de mana a doua din acest film nu ar fi putut scoate prestatii decente nici dintr-o opera literara cu premiul Nobel pentru litaratura.

Saracul Jules Verne cred ca s-ar intoarce din morti sa ii bantuie pe producatorii filmului daca ar vedea cum i-au macelarit acestia povestea. Tuturor celor pe care ii bate gandul sa vada acest film le recomand sa citeasca cartea. Dureaza mai mult, dar experienta va fi mult mai reusita. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!