luni, 11 septembrie 2017

Zookeeper (2011)

Gen: Comedie, Romantic

Distributie: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Ken Jeong, Donnie Wahlberg

Regizor: Frank Coraci [a mai regizat: The Ridiculous 6(2015), Blended(2014), Here Comes the Boom(2012), I'm in Hell(2007), Click(2006)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 349.000.000 $

Premii:
- Top Box Office Films, ASCAP Film and Television Music Awards, 2012

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 30/100

Un grup de animale de la zoo decid sa rupa codul tacerii fata de oameni, pentru a-l ajuta pe ingrijitorul lor amabil sa isi gaseasca dragostea, fara ca acesta sa fie nevoit sa renunte la postul sau.

Filmele cu animale care vorbesc nu ami sunt o noutate, dar nici nu sunt de lepadat din start. Totul este sa nu faci aceleasi glume care s-au tot facut. Din pacate acest film foloseste in mare parte aceleasi glume. Din punct de vedere vizual arata foarte bine, exista o mana de scene reusite, dar nimic care sa ma dea pe spate.

Distributia este una tipica pentru un asemenea film, ba chiar bunicica. Kevin James si Leslie Bibb au prestatii in nota lor obisnuita, adica interpretari decente, dar care trec neobservate. As remarca-o insa pe Rosario Dawson, care este foarte naturala si sensibila si cu interpretarea asta si-a confirmat locul pe lista mea de femei ideale.

Daca v-a placut dr. Dolittle e musai sa nu ratati nici acest film, ca face parte din aceeasi categorie. Asa previzibil si liniar cum e nu o sa impresioneze pe nimeni, asa ca la capitolul recomandare as putea doar sa spun ca "merge". Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!