luni, 4 septembrie 2017

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)

Gen: Drama

Distributie: Jurnee Smollett-Bell, Vanessa Williams, Brandy Norwood, Lance Gross, Kim Kardashian West

Regizor: Tyler Perry [a mai regizat: Tyler Perry's: Madea on the Run(2017), Boo! A Madea Halloween(2016), Hell Hath No Fury Like a Woman Scorned(2014), Madea's Neighbors from Hell(2014), The Single Moms Club(2014)]

Incasari: 54.000.000 $

Premii:
- Worst Supporting Actress (Kim Kardashian West), Razzie Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 26/100

O tanara casatorita ambitioasa ravneste la un miliardar simpatic, iar asta duce la tradare, neglijenta si ii afecteaza ireversibil viata.

Asta e un film facut pentru toti crestinii fanatici, care vad pierzania in orice nu se incadreaza in standardul lor. Povestea este subtirica, scenariul plictisitor si imi inchipui ca incasarile decente pe care le are au fost obtinute prin biserici. ma prinsese povestea in prima faza si desi anticipam ce va urma, eram curios de cum se va ajunge la deznodamatul usor ghicibil din primele minute.

Distributia este compusa in principali din actori de culoare de mana a doua, obisnuiti sa apara in astfel de filme etnice, care raman cumva necunoscute. Majoritatea interpretarilor au fost mediocre, dar exista cateva, in roluri cheie, de-a dreptul dezastruoase. In zilele noastre sunt jocuri video in care personajele se misca mai natural decat ce am vazut la actorii de aici.

De altfel, suntem obisnuiti ca filmele lui Tyler Perry sa nu fie prea remarcabile. Numele sau este garantia mediocritatii. O alta problema a filmului este ca publicul lui tinta, fanaticii religiosi, s-ar putea sa il gaseasca insultator. Este cumva prea indraznet pentru un asemenea public si prea cuminte pentru restul lumii. As recomanda mai degraba un film romanesc despre comunism, decat pe acesta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!