joi, 7 septembrie 2017

The Good Dinosaur (2015)

Gen: Animatie, Comedie

Distributie: Jeffrey Wright, Frances McDormand, Maleah Nipay-Padilla, Ryan Teeple, Jack McGraw

Regizor: Peter Sohn [a mai regizat: Ponyo(2008)]

Buget: 200.000.0000 $
Incasari: 332.000.000 $

Filmul a obtinut 7 premii, printre care:
- Outstanding Achievement in Animated Effects in an Animated Production, Annie Awards, 2016
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2016
- Achievement in Feature Film Music, SOCAN Awards, 2016
- Domestic Feature Film Award, SOCAN Awards, 2016
- Outstanding Visual Effects in an Animated Feature, Visual Awards Society Awards, 2016

Nota Gealapa: 7.20
Metascore: 66/1000

Intr-o lume in care oamenii si dinozaurii traiesc impreuna, un apatozaur pe nume Arlo se imprieteneste cu un om.

Morala mea dupa acest film este:  ce bine ca au murit dinozaurii. Acum despre film. Din punst de vedere vizual arata foarte bine, desi eu unul nu cred ca am ochiul atat de fin sa vad diferentele dintre o animatie de 100 si una de 200 de milioane cat a costat aceasta. Este una din animatiile care s-a preocupat cel mai putin si de glumele pentru adulti. Exista cateva strecurate pe acolo, dar filmul se adreseaza aproape exclusiv copiilor. Cred ca acestia au fost fascinati, dar eu am fost semi-plictisit.

Nici din punct de vedere al distributiei nu sunt impresionant. Nu exista nume importante, dar pentru publicul tinta asta conteaza prea putin. Tind sa cred ca se simte chiar si intr-o animatie cand un actor este obisnuit sa faca un rol important si cand este obisnuit sa dubleze personaje mai mici. Am simtit o oarecare nesiguranta, dar nimic deranjant.

Copiii de 5-6 ani probabil ca il vor indragi. Singurii adulti care vor aprecia acest film sunt parintii care il vad impreuna cu copiii, atunci cand vor vedea bucuria din ochii lor. Mesajele pe care filmul le transmite copiilor sunt foarte pozitive si benefice si sunt transmise intr-un mod in acre pot fi usor receptionate. Lupta de a te integra in familie si in afara ei si prietenia cu cineva diferit fata de tine sunt lectiile pe care le preda acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!