joi, 14 septembrie 2017

The Flock (2007)

Gen: Drama, Mister

Distributie: Richard Gere, Claire Danes, KaDee Strickland, Ray Wise, Russell Sams

Regizor: Wai-Keung Lau [a mai regizat: The Founding of an Army(2017), Revenge of the Green Dragons(2014), The Guillotines(2012), A Beautiful Life(2011), Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen(2010)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 7.000.000 $

Nota Gealapa: 6.05

Un angajat vigilent de la siguranta publica incearca sa gaseasca o fata disparuta in timp ce isi pregateste inlocuitorul si banuieste ca disparitia are legatura cu unul din violatorii pe care ii supravegheaza.

Filmul foloseste o intriga simpla si deloc originala si ne-o prezinta intr-un mod in care ne-a mai fost prezentata devenind astfel un film de duzina. Concluzia pe acre o propune filmul legat de natura umana e destul de fatalista si este singurul lucru care atrage atentia in mod deosebit. In rest, orice aspect al filmului urla banalitate.

Distributia este in regula pentru un asemenea film. Ne propune in rolul principal un nume mare candva, dar destul de putin relevent azi, Richard Gere, cateva figuri familiare in rolurile mici pentru savoare si o mana de actori dornici de afirmare care se straduiesc sa se remarce, toti cu prestatii decente, dar care nu au nimic special.

Partea buna este ca un film nu trebuie sa fie original ca sa fie bun si acesta, asa de duzina cum este, reuseste sa fie agreabil si sa mentina interesul spectatorului pana la final. Poate fi o alegere potrivita pentru o seara de film, pentru ca este totusi peste majoritatea gunoaielor care apar aproape zilnic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!