duminică, 10 septembrie 2017

The Face of Love (2013)

Gen: Dragoste, Drama

Distributie: Annette Bening, Ed Harris, Robin Williams, Jess Weixler, Linda Park

Regizor: Arie Posin [a mai regizat: The Chumscrubber(2005)]

Buget: 4.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 51/100

O vaduva se indragosteste de un barbat care seamana izbitor de mult cu sotul ei mort.

O poveste de dragoste pentru pensionari destul de simpatica dar si cam ciudata. Intriga este originala, nu am ce zice, dar din cauza ritmul foarte lent a fost foarte greu sa ma conectez. Fiind vorba de un film cu si despre pensionari, poate nici nu m-am regasit deloc. Atmosfera este in permanenta sumbra, iar asta domina sensiblitatea pe care incearca filmul sa o transmita.

Distributia este foarte buna, dar si aici vobim de actori dintr-o anumita generatie, care interpreteaza conform varstei lor. Annette Bening, protagonista filmului, a avut o interpretare solida. De altfel, personajul ei a fost singurul care a avut cat de cat de transmis niste emotii. Din acest punct de vedere nici Ed Harris si nici Robin Williams nu au avut ocazia sa isi foloseasca talentul la maxim.

In toata atmosfera sumbra de care aminteam, isi fac loc si cateva momente amuzante, dar acestea dispar repede in peisajul unui film despre dragoste, pierdere, durere, vindecare si a doua sansa. As spune ca va recomand acest film pentru parintii vostri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!