marți, 5 septembrie 2017

Terminus (2015)

Gen: SF

Distributie: Jai Koutrae, Kendra Appleton, Todd Lasance, Bren Foster, Brendan Clearkin

Regizor: Marc Furmie [a mai regizat: Airlock(2015)]

Nota Gealapa: 5.65

Dupa un accident aproape mortal, David Chamberlain face o descoperire fara precedent care va fi determinanta nu numai pentru soarta familiei sale, ci si pentru cea a intregii omeniri.

Ideea trebuie apreciata si cam atat. Probabil lipsa mijloacelor financiare a impiedicat ecranizarea intr-un mod mai de Doamne-ajuta a unei idei bunicele cu destul potential. Se pare ca dolarii australieni nu cumpara efecte speciale la fel de bune ca cei americani si nici scenarii bine scrise. Filmul este prea scurt pentru un asemenea subiect si raman astfel destule lucruri nerespectate.

Distributia nu este nici ea una sonora. Abia daca am recunoscut una sau doua figuri. Toate interpretarile sunt slabute, de nivelul scenariului. Jai Koutrae este singurul care a mia miscat cate ceva si a parut ca s-a straduit. Restul parca nu au crezut deloc in sansele filmului. Ce-i drept personajele nu prea sunt dezoltate cum trebuie si nu rpea stii de unde sa le iei.

Totusi, pentru un film cu buget redus reuseste sa isi transmita mesajul destul de bine, iar acesta nu este unul deloc optimist. De altfel, toata atmosfera este una exagerat de deprimanta si sumbra. Exista cateva parti interesante dar cam atat. Nu merita sa pierdeti timp cu el. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!