duminică, 24 septembrie 2017

The Grand (2007)

Gen: Comedie

Distributie: Woody Harrelson, David Cross, Dennis Farina, Cheryl Hines, Richard Kind

Regizor: Zak Penn [a mai regizat: Atari: Game Over(2014), Incident at Loch Ness(2004)]

Buget: 5.400.000 $
Incasari: 9.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 57/100

O comedie improvizationala care pune mai multi actori in jurul unei mese de poker.

O idee interesanta de la care asteptam ceva mai mult. Inceputul este promnitoator cu destul umor de buna calitate, dar apoi filmul capata o nota serioasa care nu ii face bine. Este un film bunicel, dar nu are nimic memorabil si nu este genul ala de film de care sa ai chef sa il mai vezi odata la un moment dat. E bine sa nu aveti asteptari de la acest film ca sa nu fiti dezamagiti.

Distributia este foarte buna. Multe nume importante, toate cu timp suficient de ecran si cu o chimie destul de buna intre ele, dar nici o interpretare cu adevarat remarcabila. Mi-au placut si aparitiile unor jucatori de poker reali. Pentru un asemenea film au oferit ceva credibilitate, chiar daca nu era neaparat necesara.

Nu este un film la care sa empatizezi cu personajele si care sa te tina intr-un suspans insuportabil pana la final, dar exista o nisa de public care va indragi acest film mai mult decat restul: fanii jocului de poker. Vor recunoaste comentarii in stil, trimiteri catre jucatori reali si alte astfel de detalii. Este un experiment interesant, dar nu pot sa il recomand in mod special.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!