miercuri, 13 septembrie 2017

The Chosen (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Kian Lawley, Elizabeth Keener, Angelica Chitwood, Chris Gann, Dayna Devon

Regizor: Ben Jehoshua [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 4.85

Cand un demon care fura copii se ataseaza de o fetita, familia acesteia duce o lupta contra cronometru in incercarea de a o salva si de a trimite dmeonul inapoi in iad.

Filmul asta este o pierdere totala de vreme. Are o intriga deja uzata, care este pusa in scena intr-un mod de-a dreptul amator. Se vede atat lipsa de bani, cat si lipsa totala de experienta a regizorului. Reuseste cumva sa iti tina vie pana la final o urma de speranta ca va urma o scena finala care sa salveze cat de cat impresia, dar aceasta nu mai vine. Marele final este mediocru si cu cateva efecte care arata mai rau decat jocurile pe calculator de acum zece ani.

Distributia este plina de anonimi, care vor ramane anonimi si de acum inainte. Toate prestatiile au fost stangace. Pe alocuri a fost chiar chinuitor de privit. Toti cei care au participat la acest proiect ar face bine sa il uite repede si sa isi dea reset daca chiar isi doresc o cariera in industria cinematografica.

Este atat de rau, incat rarele momente care ar trebui sa ne sperie, aproape ca se transforma in scene de comedie. S-a incercat o doferentiere de un film clasic cu demoni si s-a creat o premisa decenta, dar dupa primele minute totul o ia la vale cu viteza. Interg filmul este o oportunitate ratata si nu merita timpul pierdut vizionandu-l. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!