luni, 4 septembrie 2017

The Contractor (2007)

Gen: Actiune, Drama, Thriller

Distributie: Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey, Ralph Brown, Charles Dance

Regizor: Josef Rusnak [a mai regizat: Beyond(2012), Valerie(2010), Perfect Life(2010), It's Alive(2008), The Art of War II: Betrayal(2008)]

Buget: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 6.05

Unui fost agent CIA i se cere sa elimine un terorist, dar realizeaza ca de fapt ca este victima unei inscenari.

Filmul asta e atat de mediocru, incat cred ca o sa apara in curand in grila de programe de la National TV. Nu a fost deloc usor de privit. O poveste banala si lipsita total de originalitate, pusa in scena intr-un mod stngaci, avand la baza un scenariu plin de clisee ieftine. Coloana sonora m-a zgariat si ea pe creier tot filmul. Putinele efecte speciale arata ca la inceputul anilor '80.

Distributia este demna de un film de mana a doua. Wesley Snipes cred ca mai are fani doar printre pensionarii din Romania. Talent nu prea a avut niciodata, dar a prins un val de faima si apreciere de pe urma caruia inca traieste. Lena Headey a fost si ea la fel de mediocra, iar restul distributiei nici nu merita mentionata. Singura interpretare decenta a fost a copilei Eliza Bennett.

Chiar daca il avem pe Wesley Sinpes pe poster, acest film nu este genul acela de film cu scene de actiune non-stop. Incearca sa ne arate ca are o inima, dar inima acestui film a facut deja cateva infarcturi. Nici macar nu poate fi incadrat la filme cu buget redus, pentru ca a avut destui bani. Din pacate, tot ce il inconjoara e mediocru si asta a fost si rezultatul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!