marți, 5 septembrie 2017

The Diabolical (2015)

Gen: SF, Horror

Distributie: Ali Larter, Arjun Gupta, Max Rose, Chloe Perrin, Merrin Dungey

Regizor: Alistair Legrand [a mai regizat: Clinical(2017)]

Nota Gealapa: 5.30
Metascore: 25/100

O mama singura si copiii ei sunt treziti in fiecare noapte de o prezenta intensa. Ea il roaga pe iubitul ei, care este om de stiinta, sa distruga spiritul violent, de care expertii in paranormal sunt prea speriati ca sa il infrunte.

Haos este cuvantul care descrie cel mai bine acest film. INtriga este dezvoltata total superficial si te face sa apreciezi filmele in care un grup de tineri merg intr-o cabana parasita in padure ca sa petreaca. Macar acolo stii ce se intampla. Se incearca la final o explicatie care sa te lumineze si sa te dea pe spate, dar nici aceea nu are prea mult sens. In afara de cateva efecte interesante nu am remarcat nimic pozitiv.

Distributia este slaba. Ali Larter este singurul nume cat de cat familiar, in rest avem parte doar de actori anonimi, care asa vor si ramane. Prestatiile artistice sunt absolut mediocre, ca intreg filmul de altfel. Dialogurile sunt putine si lipsite de consistenta, astfel ca ar fi fost greu pentru orice actor sa aiba o interpretare decenta.

Filmul reuseste sa creeze o atmosfera sumbra, numai buna pentru sperieturi, dar nu reuseste sa capitalizeze acest avantaj. O mama locuieste intr-o casa, casa este bantuita, mama isi ia copiii si pleaca. Asta ar fi putut fi un scurtmetraj bunicel, dar se lasa putin de-o parte logica de dragul unui film lent si dezamagitor, pe care nu il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!