miercuri, 1 septembrie 2021

13 Eerie (2013)

Gen: Horror

Distributie: Katharine Isabelle, Michael Shanks, Brendan Fehr, Brendan Fletcher, Nick Moran

Regizor: Lowell Dean [a mai regizat: SuperGrid(2018), Another WolfCop(2017), WolfCop(2014), I Heart Regina(2010)]

Buget: 2.400.000 $

Nota Gealapa: 5.15

Șase studenți criminaliști pornesc într-o expediție științifică pe o insulă îndepărtată care a fost folosită cândva ca teren de testare biologică ilegală pentru deținuții pe viață.

Imi era tare dor sa vad un horror bun si dupa ce am vazut acest film inca imi e. 13 Eerie primeste nota de trecere doar pentru ca are niste scene decente, care chiar iti dau fiori si iti provoaca grimase, dar din pacate acele scene nu sunt conectate in nici un fel si per ansamblu filmul nu are nici o noima. Intriga este tratata mult prea superficial, asa cum se intampla de obicei in astfel de filme, iar din acest motiv povestea nu are nici o logica, atata cata ar fi putut avea un film cu zombie. Efectele vizuale sunt decente si ajuta totusi la crearea unor monstri corecti.

Michael Shanks si poate Brendan Fletcher sunt singurele figuri cat de cat recognoscibile, dar nici unul dintre ei nu are un rol principal si chiar daca ar fi avut, la cum au aratat prestatiile lor, nu ar fi ajutat prea mult filmul. Ba chiar Michael Shanks ofera una dintre cele mai proaste si iritante interpretari din film. Restul actorilor sunt cvasi-anonimi si prestatiile lor sunt exact asa cum m-as fi asteptat intr-un astfel de film. Obligati fiind sa treaca prin toate stereotipurile genului, sansele ca vreunul dintre ei sa produca o interpretare notabila erau infime.

Chiar daca nu as recomanda acest film nimanui, daca va cade in maini si aveti chef de un horror de categoria B decent, atunci poate fi o varianta buna. Nu ofera foarte mult, dar va va oferi efecte bunicele, cantitati impresionante de sange si multe decizii proaste luate de personaje, astfel incat povestea sa ramana vie. Este suficient de distractiv si are destul suspans incat sa nu fie plictisitor. In plus, nici nu este foarte lung, astfel ca nu o sa va rapeasca prea mult timp.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!