joi, 23 septembrie 2021

An Accidental Zombie (Named Ted) (2017)

Gen: Comedie, Horror, Romantic

Distributie: Cameron McKendry, Akari Endo, Kane Hodder, Naomi Grossman, Gary Anthony Williams

Regizor: Anne Welles [aflata la primul lungmetraj]

Buget: 1.000.000 $

Filmul a obtinut 16 premii, printre care:
- September Edition Award - Best Director, Aphrodite Film Awards, 2019
- September Edition Award - Best Fiction Feature Film, Aphrodite Film Awards, 2019
- Best Feature Film - Best Director, Couch Film Festival, 2019
- Best Feature Film - 60:01 to 120 minutes, Couch Film Festival, 2019
- Gold Award - Best Feature Film, Hollywood Film Competition, 2019

Nota Gealapa: 2.05

Ted știe că nu este un zombie si doar a contractat o boala de piele în vacanța sa din Caraibe, insă familia lui ciudată nu este convinsă, mai ales după ce o aduce pe noua lui iubita, un vampir sexy pe care a cunoscut-o la terapia de grup.

Acest film ne prezinta cel mai deprimat si cel mai deprimant zombie din cati am vazut. De altfel, absolut toate personajele din acest film sunt depresive in felul lor. Filmul asta a fost foarte aproape sa ma faca sa cred in vampiri pentru ca efectiv mi-a supt toata energia pe care o aveam. Dupa ce s-a terminat imi venea sa caut pe google cum se face un streang. Nu am gasit nici un aspect pozitiv al filmului. Dialogurile sunt plictisitoare, glumele sunt total nereusite si intregul film este plictisitor si pare ca dureaza trei zile. In plus, arata amatricesc si din punct de vedere tehnic.

Bineinteles ca intr-un asemenea film distributia nu are cums a fie decat anonima. Mai rau este faptul ca nu am vazut nimic promitator in vreuna din interpretari. Se intampla de multe ori ca intr-un film mediocru cu actori necunoscuti, macar unul sa fie mai rasarit si sa arate oarece potential, dar nu se intampla in acest film. Toate interpretarile sunt la fel de demne de mila ca intregul film si cred ca toti actorii ar trebui sa uite cau au facut parte din acest proiect, chiar daca unii dintre ei s-ar putea sa nu faca asta fara ajutorul unui terapeut.

Familia si apropiatii celor din film ar putea spune ca este o poveste romantica buna si o abordare originala despre un subiect foarte actual cum sunt familiile disfunctionale, dar nu orice familie cu probleme dintr-un film reuseste sa fie relevanta pentru public si sa transmita un mesaj. Daca intentia a fost sa se creeze emotie si spectatorul sa plece cu o lectie despre toleranta, modul total neinspirat in care a fost pusa in scena povestea, face ca orice idee sau mesaj sa se piarda. Cred ca este mai bine sa va feriti de acest film, pentru ca daca sunteti prea fragil emotional, s-ar putea sa va impinga decisiv intr-o depresie crunta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!