luni, 27 septembrie 2021

The Color of Rain (2014)

Gen: Drama

Distributie: Warren Christie, Lacey Chabert, Callum Seagram Airlie, Lisa Durupt, Srh Isaac Johnson

Regizor: Anne Wheeler [a mai regizat: Stop the Wedding(2016), A Country Wedding(2015), Chi(2013), The Bouquet(2013), The Horses of McBride(2012)]

Nota Gealapa: 7.20

Un barbat si o femeie ai caror parteneri au pierdut lupta cu cancerul, trebuie sa isi creasca copiii singuri in timp ce gestioneaza si suferinta pierderii celor dragi.

The Color of Rain este un film de televiziune corect, care livreaza exact ce se asteapta si probail are nevoie publicul care alege sa il vada. Este simplu, coerent, plin de pozitivitate si iti transmite un mesaj de incurajare ca totul va fi bine, indiferent de cat de grea sau complicata devine viata la un moment dat. Nu este original si scenariul nu este vreo capodopera, nu are prea multa tehnologie in el si nici cele mai moderne glume, sau cea mai la moda abordare, dar are carisma si este suficient de captivant, incat sa te faca sa il vezi pana la final. Nu as putea sa spun exact ce mi-a placut cel mai mult, pentru ca pe hartie nu pare o reteta de succes, dar cert este ca l-am gasit foarte agreabil.

Distirbutia este si ea una cinstita pentru un asemenea film. Sunt figuri familiare, actori experimentati in astfel de productii, care nu stralucesc, dar au suficienta dibacie sa pastreze un nivel decent al calitatii interpretarilor, in ciuda prejudecatilor si a contextului nefavorabil pentru prestatii deosebite. Warren Christie si Lacey Chabert au avut o chimie foarte buna, ceea ce a facuta sa fie credibili ca si cuplu, ba chiar as spune ca le sta si bine impreuna. Copiii actori nu au fost alesi cu prea multa inspiratie, dar nu le poti avea pe toate intr-un asemenea film.

Este o poveste dulce-amaruie, care este cu atat mai impresionanta cu cat este inspirata de o poveste reala. Ce mi-a placut foarte mult, este ca nu este doar povestea a doi oameni care se indragostesc, ci a doua familii care se indragostesc una de cealalta. In afara de o coloana sonora cu un volum putin prea ridicat, nu pot reprosa mare lucru filmului. Va recomand sa il vedeti si daca se mai si intampla sa fiti fani ai filmelor Hallmark, atunci il veti iubi de-a dreptul pe acesta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!