miercuri, 15 septembrie 2021

Hot Water (2021)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Vanessa Angel, Trevor Donovan, Michael Papajohn, Nikki Leigh, Max Adler

Regizor: Larry Rippenkroeger [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 2.65

Filmul ne prezinta nefericirile amuzante ale unui sportiv de jet sky, caruia i se indeplineste visul de a concura la profesionisti.

Eu sunt convins ca lumea s-a saturat de astfel de filme si atunci cine si de ce le mai face? Reteta este una clasica, simpla si plictisitoare: se alege un sport, se propune un personaj talentat la acel sport, carismatic dar cu probleme comportamentale, se gaseste si un mentor, un rival cu un caracter meschin si dupa o revelatie personajul principal renunta la obiceiurile proaste si castiga si competitia si de obicei si fata. Daca aceasta poveste primeste multi bani, atunci se mai compenseaza cu efecte vizuale si scene de actiune, dar daca banii sunt putini atunci si cascadoriile sunt ieftine si filmul este prost de la un capat la celalalt.

Cateva nume cvasi-cunoscute exista in distributie. Cel mai important cred ca este Vanessa Angel, care niciodata nu a fost o actrita uriasa, dar a avut o cariera decenta. Iat-o ajunsa acum sa faca roluri minore in filme anonime, ceea ce inseamna ca pandemia ne-a afectat economic pe toti. Este de prisos sa mai spun ca prestatiile sunt in nota filmului, adica plate, fara pic de emotie si destul de stanjenitoare uneori. Nici scenariul nu a oferit vreo sansa cuiva sa faca prea mult, dar chiar si in aceste conditii total vitrege, probabil niste actori buni ar fi reusit sa fie macar decenti.

Acest film nu are sanse sa devina nici macar placerea vinovata a cuiva, pentru ca este o poveste fara pic de inima, in care doar o persoana extrem de superficiala poate sustine ca exista ceva mai mult. Nici macar scenele pe apa, care ar fi trebuit sa fie punctul de atractie al filmului nu sunt cine stie ce. Am numarat vreo trei glume bune si asta e cam singurul lucru pozitiv pe care l-am gasit. Daca nu cautati un motiv final pentru care sa va sinucideti, atunci chiar nu aveti de ce sa vedeti acest film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!