joi, 9 septembrie 2021

My Baby Is Missing (2007)

Gen: Crima, Drama

Distributie: Gina Philips, Warren Christie, Ellie Harvie, Jay Brazeau, Anna Galvin

Regizor: Neill Fearnley [a mai regizat: The Wedding March(2016), Autumn Dreams(2015), A Gift of Miracles(2015), Christmas Comes to Canaan(2011), A Family Thanksgiving(2010)]

Nota Gealapa: 3.45

Jenna Davis, o viitoare mamă dependentă de muncă, descoperă intr-o dimineată că a născut peste noapte o fetiță moartă. Ea incepe sa creadă că o femeie a pozat ca asistentă medicală doar pentru a-i răpi copilul. 

Un copil rapit asigura mereu un nivel crescut de interes, chiar daca este o intriga tocita de-a lungul anilor. Problema este ca acest film abordeaza problema foarte superficial si neprofesionist. Cu un scenariu mai bine scris si cu ceva mai multa atentie la detalii, astfel incat sa nu existe probleme de logica pe ici pe colo, ar fi putut fi macar un film decent. Din acate, nu se intampla asta si acest film este un haos necontrolat de la inceput pana la sfarsit.In afara de putin suspans oferit in mod natural de intriga, acest film nu are absolut nimic de oferit.

Distributia este una tipica pentru un film de televiziune, adica figuri pe care ai impresia ca le recunosti de undeva, dar al caror nume nu ti-l amintesti indiferent cat de mult incerci. De altfel, de aceasta data, interpretarea este cea mai mare problema a filmului. Se vede stradania cel putin la o parte din actori, dar cu un scenariu mediocru si cu o lipsa totala de chimie intre protagonisti, eforturile celor care chiar au incercat au fost in zadar. Mi s-a parut ca Gina Philips si Warren Christie nu s-au potrivit deloc de aceasta data si interactiunile dintre ei au fost foarte greu de privit.

Este un film scris prost si jucat prost, dar imi este greu sa aleg lucrurile care ma deranjeaza cel mai mult din poveste. poate este faptul ca o femeie care isi pierde in mod tragic copilul, se duce a doua zi la munca aratand fabulos. Sau poate ma deranjeaza ca nimeni nu ii crede povestea desi este foarte clar ca o poate dovedi de la inceput. De altfel, personajele din film sunt facute sa fie atat de proaste, incat toate detaliile sunt explicat in mod exagerat si filmul isi ami pastreaza prea putin din mister. Sau poate sunt dialogurile care iti niveleaza creierul la cat de stupide sunt uneori, cert este ca daca nu ati pierdut un pariu in urma caruia trebuie sa va irositi o ora si jumatate din viata nu aveti de ce sa vedeti acest film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!