miercuri, 15 septembrie 2021

Remains (2011)

Gen: Drama

Distributie: Grant Bowler, Evalena Marie, Tawny Cypress, Miko Hughes, Lance Reddick

Regizor: Colin Theys [a mai regizat: A Predator Returns(2021), A Predator's Obsession(2020), Rediscovering Christmas(2019), A Very Nutty Christmas(2018), Christmas at Pemberley Manor(2018)]

Buget: 750.000 $

Nota Gealapa: 5.45

In urma unei apocalipse zombie devastatoare, unde un grup de supraviețuitori s-au strans în ruinele unui cazinou.

De la un film cu zombie cu un buget atat de mic, asteptarile nu vor fi niciodata prea mari si nici realizarile nu vor rupe norii, dar acest film reuseste sa isi depaseasca foarte putin conditia.Nu arata rau deloc pentru un asemenea film, nu se ia prea in serios si reuseste sa fie amuzant si intr-o oarecare masura chiar captivant. Efectele sunt decente, are o mana de scene aproape epice si chiar daca finalul este unul banal, drumul pana acolo este destu de agreabil. Inceputul este inselator, pentru ca m-a facut sa cred ca voi urmari un film ceva mai profund si asta pentru ca in primele scene avem parte si de mesaje sociale aflate in plan secund si mi-a placut metafora conform careia influencerii, youtuberii, vlogerii si alti astfel de oameni ne vor transforma pe toti in zombie si vor distruge lumea.

Am recunoscut cateva fete printre actori, dar nimeni cu adevarat important. Chiar si asa, interpretarile nu au fost rele pentru un asemenea film. Au fost suficient de bune ca sa nu strice si sa arunce in derizoriu un film el insusi destul de subred. Nu pot spune ca am remarcat vreo prestatie mai de Doamne-ajuta, dar mai toti si-au facut treaba decent, atat de bine cat le-a permis un scenariu totusi mediocru si un film cu o poveste mult prea pretentioasa pentru bugetul avut la dispozitie.

Nu imi amintesc cand am vazut ultima oara un film cu zombie cu adevarat bun. Chiar daca este un mod de a atrage un anumit gen de public, poate pentru ca zombie sunt un personaj negativ uzat in exces si nu prea mai ai cum sa fii original folosindu-l, dar toate filmele moderne de acest gen sunt mediocre si inconstante. Asta se aplica si in cazul Remains. Acum ai o scena care te distreaza sau te face atent si in secunda urmatoare ai una care te face sa te intrebi daca nu cumva e cazul sa renunti sa mai vezi restul filmului. Fara sa fie deloc deosebit, acest film poate fi distractiv pentru o seara de film, dar nu merita cautat in mod special.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!