vineri, 3 septembrie 2021

A Little Christmas Business (2013)

Gen: Familie

Distributie: Daniel Baldwin, Tammy Barr, Leslie Easterbrook, Yankie Grant, Bob Boudreaux

Regizor: Chuck Walker [a mai regizat: BorderCross(2017), Return to Vengeance(2012), Burned Soul(2011), The Texas Triangle(2011), Backstabber(2011)]

Nota Gealapa: 2.15

Don are o viață și o familie minunate, dar este prins în haosul Americii corporatiste. În timp ce lucrează în ajunul Crăciunului, se pare că toată lumea pe care o întâlnește este o fantomă din trecutul său. 

Filmul asta este cel mai cringe lucru pe care l-am vazut de ceva vreme. Spun asta in conditiile in care asteptarile mele erau totusi foarte mici, avand in vedere ca este un film de Craciuna bsolut anonim. Este total lipsit de originalitate, cu cele mai plate dialoguri pe care vi le puteti imagina, previzibil dupa numai doua scene si chiar daca dureaza doar putin peste o ora, sa il urmaresti pare o vesnicie. Indiferent dupa ce standarde il judeci, concluzia este aceeasi si anume ca este un film absolut penibil.

Distributia este si ea demna de un asemenea film. Daniel Baldwin este protagonistul filmului si ne arata inca o data ca singurele lui calitati sunt gradul de rudenie pe care il are cu Alec Baldwin si asemanarea fizica cu acesta. Prestatia lui este oribila de-a dreputl. Cealalt a figura cunoscuta din distributie este cea a lui Lorenzo Lamas, care are un mic rol pe care il duce la capat in stilul cu care ne-a obisnuit de cativa ani, adica absolut plictisit si neinteresat. Restul actorilor sunt total anonimi iar cu aceste interpretari s-au asigurat ca vor si ramane asa pentru o bucata buna de vreme.

Singurul lucru cat de cat ok legat de acest film prost este ca macar personajul principal nu este tipicul baiat rau care se transforma total la final, ci este un om bun de la inceput care incearca sa se descurce cum poate el mai bine. Din pacate, tot ce il inconjoara, prestatia protagonistului si drumul pana la marea revelatie m-a facut sa il detest chiar si pe el. Nu exista absolut nici un motiv pentru care sa il vada, mai ales ca daca nu sunteti obisnuiti cu acest tip de filme, exista riscul sa ramaneti cu sechele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!