joi, 2 septembrie 2021

Another Me (2013)

Gen: Mister, Thriller: 

Distributie: Sophie Turner, Rhys Ifans, Claire Forlani, Charlotte Vega, Jonathan Rhys Meyers

Regizor: Isabel Coixet [a mai regizat: It Snows in Benidorm(2020), Elisa & Marcela(2019), The Bookshop(2017), Proyecto tiempo(2017), El espíritu de la pintura(2017)]

Incasari: 489.884 $

Nota Gealapa: 5.45

Viața perfectă a unei adolescente este dată peste cap atunci când incepe să fie urmărită de o sosie absolut identică si misterioasă, care incearcă să-i fure identitatea.

Acest film are o intriga pe care am mai intalnit-o, dar careia i-a adaugat anumite detalii incat sa o faca originala. Problema este insa ca a devenit atat de iesita din comun si greu de crezut incat doar un film foarte foarte bun ar fi putut sa o duca la capat, iar Another Me este departe de a fi bun. Reuseste sa creeze tensiune, curiozitate si mentne cumva suspansul pana la final, dar majoritatea dialogurilor sunt mediocre, ritmul este prea lent, efectele vizuale lipsesc aproape cu desavarsire, astfel ca rezultatul final este doar inca un film mediocru care iroseste potentialul e acre l-a avut.

Claire Forlani si Jonathan Rhys Meyers sunt cele mai importante nume din distributie, dar ambii au roluri atat de mici incat nu conteaza aproape deloc si Meyers, atat cat a avut de jucat nu a facut-o prea bine. Sophie Turner a fost protagonista filmului si s-a straduit sa poarte filmul in spate si chiar a reusit sa isi dezvolte personajul si sa il faca usor de inteles, dar in cele din urma neajutata de scenariu si de poveste nici interpretarea ei nu pot spune ca a fost una iesita din comun. Cred totusi ca prestatiile actorilor sunt unul din putinele lucruri bune ale acestui film.

Daca nu sunteti fani inraiti ale filmelor de mister si nu tineti neaparat sa vedeti toate filmele care apartin genului, atunci nu sunt foarte multe motive sa vedeti Another Me. Cu siguranta nu este un film de vazut la o intalnire intre prieteni pentru ca nivelul de energie din camera ca scadea atat de mult incat toata lumea o sa mearga la somn. Indiferent de tipologia de film pe care o cautati, sunt destule variante mai reusite decat acesta, asa ca nu vad nici un motiv sau circumstanta pentru care sa il recomand/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!