marți, 27 aprilie 2021

Prom Queen: The Marc Hall Story (2004)

Gen: Comedie, Drama

Distributie: Aaron Ashmore, Jean Pierre Bergeron, Marie Tifo, Mac Fyfe, Tamara Hope

Regizor: John L'Ecuyer [a mai regizat: Mommy's Prison Secret(2017), A Date with Miss Fortune(2015), Deadly Voltage(2015), My Daughter Must Live(2014), The Secret Sex Life of a Single Mom(2014)]

Nota Gealapa: 5.85

Intr-un mic oras muncitoresc din Ontario, Marc Hall este un elev cu un viitor promitator de avocat. Ele este gay in mod deschis si este acceptat de toti cei din jurul sau, dar relatia sa buna cu apropiatii este pusa in pericol atunci cand vrea sa vina la balul de absolvire insotit de iubitul sau.

Acest film trebuie apreciat pentru intentiile bune si mesajele pozitive pe care a dorit sa le transmita impotriva discriminarii, dr atat si nimic mai mult. Desi a abordat un subiect actual si vesnic controversat l-a tratat foarte superficial si nu m-a atins in nici un fel, ba dimpotriva m-a facut sa tratez si filmul si implicit si problema cu indiferenta. Scenariul este mediocrul, cinematografia este mediocra, iar muzica din fundal este doar enervanta. Toate glumele au fost ratate, ca de altfel si toate tentativele de a crea emotie.

Un alt lucru care este mediocru este distributie. Nu are in componenta nici un nume mai de Doamne-ajuta si nici unul dintre acesti tineri actori anonimi nu a aratat ca ar fi demn sa primeasca o sansa mai importanta. E drept ca nu au avut vreun material de calitate pe mana, dar nici daca ar fi avut un scenariu mai reusit nu cred ca ar fi reusit sa produca interpretari cu mult mai bune. Confirmarea a ce spun eu este ca desi acest film este din 2004, astazi, 17 ani mai tarziu nici un actor din acest film nu se poate lauda cu o cariea cat de cat decenta.

Cred ca vazand acest film, chiar si cei mai homofobi oameni ar simti putina intelegere fata de comunitatea LGBT si ar cere o reprezentare mai buna a acestora. Nu vad nici un motiv pentru care cineva sa isi piarda timpul cu acest film. Chiar daca sunteti in cautarea unui film usurel care sa va tina ocupati intr-o seara fara sa va dea prea multe batai de cap, Prom Queen nu este acela, pentru ca bataile de cap nu vor veni din motive de complexitate ci din cat de prost este filmul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!