sâmbătă, 3 aprilie 2021

Hollows Grove (2014)

Gen: Horror

Distributie: Mykelti Williamson, Lance Henriksen, Matthew Carey, Sunkrish Bala, Bresha Webb

Regizor: Craig Efros [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.15

Un tânăr realizator își documentează prietenii care vâneaza fantome in cadrul unui reality show, pe măsură ce investigația de rutină a unui orfelinat abandonat se transformă într-un coșmar din care nu pot scăpa.

In 2021 pot spune cu incredere ca era filmelor horror ieftine, filmate la persoana intai a apus demult. Astazi, pentru ca un film de genul asta sa se bucure de succesul de odinioara trebuie sa fie cu adevarat iesit din comun si de o foarte buna calitate. Din pacate, Hollows Grove nu prea intruneste conditiile mentionate mai sus. Recunosc ca am vazut cateva efecte vizuale si costume foarte reusite, care au reusit a imi provoace fiori pe alocuri, dar in cea mai mare parte filmul mai degraba m-a amuzat si nu prea am putut sa il iau in serios. Partea buna este ca nu plctiseste, dar credeam ca au fost bifate toate azilurile sau spitalele parasite si bantuite in care sa se aventureze echipe de filmare naive.

Distributia este in nota filmului si una la acre ma asteptam avand in vedere ca vorbim de un proiectd e mici dimensiuni. Unele prestatii au fost decente si altele mai slabe, dar nu ot spue ca interpretarea scade nivelul filmului Chiar si in aceste conditii, distributia ne ofera un mic as pe care il are in maneca si anume prezenta intr-un rol mic a lui Lance Henriksen, un nume care a fost macar la un moment dat respectat in industrie si care ne-a bucurat in cateva ocazii cu roluri importante. Acesta nu este unul din acele roluri, dar oricum a fost o placere sa il revad si un detaliu pe acre l-am apreciat.

In interiorul subgenului sau, Hollows Grove este un film destul de competent, problema lui este insa ca m-am cam saturat si cred ca nu sunt singurul, de fantome care se lupta cu echipe de filmare si personaje enervante si imature. M-a amuzat si pot spune ca m-a si distrat putin, dar nu suficient incat sa il recomand cuiva. Chiar si in acesta nisa sunt multe filme mai bune decat acesta. Daca sunteti mai slabi de ingeri este posibil sa va satisfaca chiar si ca un film horror serios, dar este un risc de a fi dezamagit pe acre nu mi l-as asuma si as merge la sigur cu alte filme.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!