vineri, 30 aprilie 2021

Money Fight (2012)

Titlu original: Art of Submission

Gen: Actiune, Drama

Distributie: George Takei, Ving Rhames, Maria Conchita Alonso, John Savage, Chris Casamassa

Regizor: Adam Boster [a mai regizat: Lost Treasure of  Jesse James(2020)]

Buget: 4.500.000 $
Incasari: 9.004 $

Premii:
- Best Soundtrack Feature, Action on Film International Film Festival, SUA 2008
- Best Supporting Actor - Feature (John Savage), Action on Film International Film Festival, SUA 2008
- Best Picture, Action on Film International Film Festival, SUA 2008
- Best Action Sequence Martial Arts Feature, Action on Film International Film Festival, SUA 2008
- Best Original Score for an Action/Adventure Film, International Film Music Critics Award (IFMCA), 2010

Nota Gealapa: 3.15

O drama incarcata cu arte martiale mixte, care se vrea a fi o poveste inspirationala despre mantuire.

Trecuse ceva vreme de cand nu am mai avut ocazia sa vad un film atat de prost. Money Gight e un dezastru de la inceput pana la final. Intriga este absolut banala si uzata in exces, asa ca nu mi-a starnit vreun interes deosebit, dar nu ma asteptam sa asist la un dezasru de asemenea proportii. Ma asteptam macar scenele de lupta sa fie decente, dar sunt cele ami proaste pe care le-am vazut vreodata. Loviturile si efectele lor nu se potrivesc in nici un fel. Dialogurile sunt absolut dezgustatoare si muzica de pe fundal este si ea oribila. Filmul mai este si nejustificat de lung, asa ca fara sa ma mai lungesc, o sa spun direct ca acest film a fost o experienta ingrozitoare.

Distributia are destule figuri familiare. E drept, ca majoritatea si-au facut mana si s-au facut cunoscuti in filme de mana a doua, dar oricum avea pretentii sa aiba macar o urma de prestanta si credibilitate. Dar absolut toti, de la Ving Rhames pana la George Takei au avut prestatii submediocre, parca s-ar fi aflat la prima experienta ca actori. Am vazut interpretari mecanice si rigide, care nu au creat vreun dram de emotie, ci doar au contribuit din plin la senzatia de gust amar pe care o lasa acest asa numit film.

Ce ma mira este ca am vazut si cateva recenzii bune despre acest film si nu inteleg cum cineva poate sa laude un asemenea esec cinematografic, care nu este in stare sa puna in scena nici cele mai comune stereotipuri. Am vazut tutoriale despre crosetat mai palpitante decat filmul asta. Daca cineva va propune la un moment dat sa vedeti Money Fight dati-ii doua capace si aruncati-l pe usa afara. Nu sunt prea multe moduri mai inutile in care sa pierdeti doua ore din timpul vostru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!