luni, 12 aprilie 2021

French Spies (2004)

Titlu original: Double zéro

Gen: Actiune, Comedie, Aventura

Distributie: Eric Judor, Ramzy Bedia, Edouard Baer, Georgianna Robertson, François Chattot

Regizor: Gérard Pirès [a mai regizat: Sky Fighters(2005), Steal(2002), Taxi(1998), The King of Ads(1991), Rends-moi la clé!(1981)]

Incasari: 13.853.682 $

Nota Gealapa: 4.60

Doi spioni sunt sub acoperire pentru a găsi o rachetă nucleară inaintea unui ticălos care încearcă să obțină dominația lumii.

Filmul asta nu este deloc ce trebuie si asta nu descrie deloc cat de prost este de fapt. Are o abordare invechita, este lipsit total de originalitate si ofera doar glume proaste, la prima mana si mai arata si prost din punct de vedere tehnic. Scenele de actiune sunt jenante, chiar daca exista cateva efecte vizuale interesante pe ici pe colo. Este prima data dupa mult timp cand ma dezamageste un film frantuzesc. Este uimitor cat de plictisitor este acest film, avand in vedere cate lucruri se intampla pe ecran. Este un haos general si un fiasco de la inceput pana la final.

Distributia nu este nici ea cine stie ce, si anonimitatea nuleor ce or compun au fost un indiciu ca poate nu urmeaza sa vad cel mai bun film, dar nu ma asteptam totusi la un dezastru de asemenea proportii. Cei doi protagonisti, Eric Judor si Ramzy Bediea, au fost si cei care au avut cele mai slabe prestatii. Toata lumea a avut interpretari mediocre, dar ale celor doi au fost chiar jenante. Partea fmeinina compenseaza prin putina seminuditate, dar preaputin pentru a distrage atentia de la calitatea foarte proasta a interpretarilor, sabotate partial si de scenariul foarte prost.

Cred ca singurii care se distreaza la acest film sut cei care l-au facut si se distreaza pe seama celor care il vad. Daca cineva gaseste acest film amuzant, sper sa nu cunosc niciodata acele persoane. E un film asa slab incat sunt convins ca cel putin un francez a ales sa emigreze de rusine din cauza lui. Daca alegeti sa il vedetei totusi sa nu spuneti ca nu v-am avertizat. O editie la intamplare de Acces Direct este cu mult mai amuzanta decat French Spies.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!