joi, 29 aprilie 2021

Coffee Town (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Adrianne Palicki, Jake Johnson, Glenn Howerton, Ben Schwartz, Matt Walsh

Regizor: Brad Copeland [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 6.90

Managerul unui site web solicită ajutorul celor doi prieteni ai săi, pentru a-i convinge pe proprietarii cafenelei sale preferate, pe care o foloseste ca birou, să nu-și transforme afacerea într-un bar.

Avand in vedere toata anonimitatea din jurul acestui film, asteptarile mele nu erau foarte ridicate, dar Coffee Town a reusit sa ma surprinda si a fost mai bun decat m-as fi asteptat. Nu mi-a oferit nimic nou, nimic ce sa nu ami fi vazut, dar are o aura de inoncenta binevenita si este un film destul de curat care mai si nimereste cateva glume reusite. Scenariul are de asemenea si o rasturnare de situatie reusita cu ajutorul careia isi pastreaza ascuns deznodamantul, deci per total avem de a face cu un film destul de bun, doar ca mult prea cuminte.

Distirbutia este departe de a fi atragatoare. Eu nu am auzit pe nimeni vreodata zicand ca abia asteapta sa vada noul film al lui Glenn Howerton. Sunt figuri familiare, pe care le-am mai vazut pe ici pe colo, dar nici un actordupa care sa ma dau in vand in mod special. Totusi acest grup de actori dornici sa cunoasca succesul cu adevarat au incropit o echipa decenta, cu o chimie buna, care au pastrat aerul de pozitivitate si inocenta al filmului si au scos tot ce se putea cred de la acest scenariu. Fara pic de stralucire si fara ca cineva sa se remarce, as spune ca interpretarile sunt in general reusit, in nota generala a filmului.

Intriga este simpla si nu are vreo miza majora. Acest film is cauta umorul si suspansul in lucrurile marunte cu care ne confruntam toti in viata de zi cu zi. Filmul incearca sa produca glume non-stop si bineinteles ca nu toate sunt reusite, dar procentul este unul satisfacator. Cu toate astea, nu cred ca l-as recomanda cuiva. Personal sunt fanul comediilor acre ma fac sa rad in hohote, iar aceasta este o comedie care te face mai degraba sa chicotesti putin decat sa razi cu adevarat. In plus, este un film prea curat pentru gusturile mele, dar asta nu inseamna ca un suflet mai bun decat al meu nu o sa il gaseasca mai agreabil decat mine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!