sâmbătă, 13 martie 2021

Some Guy Who Kills People (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Kevin Corrigan, Barry Bostwick, Karen Black, Leo Fitzpatrick, Ariel Gade

Regizor: Jack Perez [a mai regizat: Drone Wars(2016), Destruction: Las Vegas(2013), Mega Shark vs. Giant Octopus(2009), 666: The Child(2006), Monster Island(2004)]

Buget: 300.000 $
Incasari: 113 $

Premii:
- Jury Award - Best Feature, Nevermore Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 6.60

Ken Boyd este un bărbat singuratic, proaspăt ieșit dintr-un institut de nebuni, care își propune să-i omoare pe cei pe care îi consideră responsabili pentru viața lui mizerabilă.

Este surprinzator cat de agreabil este acest film, avand in vedere ca a avut la dispozitie un buget mediocru chiar si pentru Romania. Nu este cel mai original, pentru ca am mai vazut genul asta de intriga, dar este simplu, onest, nu incearca sa epateze peste mijloacele avute la dispozitie si chiar reuseste sa socheze, fiind oarecum imoral, prin superficialitatea cu acre trateaza viata. Este de apreciat si faptul ca nu isi dezvaluie deznodamantul decat atunci cand trebuie si orice film care nu este previzibil din prima sa jumatate merita remarcat, iar ca bonus mai primim si cateva glume bunicele.

La banii astia, distributia nu avea cum sa aiba in compozitie nume sonore, dar a reusit sa stranga o mana de actori experimentati, care au reusit sa scoata tot ce se putea de la acest scenariu si sa faca filmul atat de bun cat era maxim posibil. Principalii artizani sunt Kevin Corrigan si Barry Bostwick, dar as remarca si ca au reusit sa produca si un copil-actor foarte talentat, pe numele ei Ariel Gade, cu o interpretare foarte naturala si prmotatoare pentru viitorul ei. Sper sa nu isi iroseasca potentialul artat si sa o vad curand si in alte fimle.

Un secret pentru a gasi acest film cat mai agreabil este si setarea asteptarilor la un nivel cat mai jos, cum am procedat si eu. Veti descoperi un film ciudat de usor de indragit, cu suficiente glume si rasturnari de situatie, incat sa va mentina interesul crescut. Bine jucat si filmat decent, Some Guy Who Kills People merita sa fie ales pentru o seara de film fara prea multe pretentii, chiar daca nu va va determina sa il povestiti tuturor a doua zi la munca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!