sâmbătă, 13 martie 2021

Crazy About Her (2021)

Titlu original: Loco por ella

Gen: Comedie, Romantic

Distributie: Álvaro Cervantes, Susana Abaitua, Luis Zahera, Aixa Villagrán, Txell Aixendri

Regizor: Dani de la Orden [a mai regizat: The Wedding Unplanner(2020), Litus.(2019), The Best Summer of My Life(2018), Party Town(2016), Barcelona Christmas Night(2015)]

Nota Gealapa: 6.85

După o noapte magică împreună, Adri se interneaza de bunăvoie în instituția psihiatrică în care locuiește Carla, pentru a o putea vedea din nou.

Nu am dat inca peste filmul din 2021 care sa ma uimeasca, sa ma impresioneze sau sa ma tina treaz o noapte intreaga, dar acesta recunosc ca a fost destul de distractiv. O poveste ilogica si simpla cum au toate comediile romantice, indiferent unde sunt produse, un scenariu decent si o mana de glume bune care au facut drumul pana la deznodamantul mult asteptat si previzibil destul de agreabil. Nu este un film scump, deci singura scena in care avem cat d ecat ceva actiune este o urmarire de masini, intre o dubita si o berlina, ambele valorand maxim 5000 de euro fiecare, unde pentru cresterea riscului se arunca dintr-una in alta cu role de hartie igienica.

Distributia nu imi este cunoscuta dupa nume, asa ca nu stiu cat de relevanti sunt acesti actori in cinematografia spaniola. nu stiu daca sunt anonimi, sau sunt denzatii din noul val. Cert este ca per total, aceasta distributie mi s-a parut foarte fresh si mi-au placut interpretarile lor. Toti au fost foarte naturali si credibili, dar si un grad de compatibilitate cum nu am mai vazut de ceva vreme. Nu stiu daca acesta este filmul care le va lansa carierele si ii va face cunoscuti international, dar chiar daca nu se intampla asta, nimeni din acest film nu trebuie sa aiba nici un regret in ceea ce priveste prestatia lor din Crazy About Her, pentru ca toti au fost foarte buni.

Nu cred ca am identificat vreun moment de plictiseala de la inceput pana la sfarsit. Am descoperit insa, cum era de asteptat , mult cai batatorite pe drumul de la intriga la deznodamant, destule clisee si asa zise rasturnari de situatie care au fost mai previzibile decat ar fi trebuit. Este un film cu bune si cu rele, pe acre nu l-as caracteriza ca fiind mediocru, dar care nici nu se ridica cu mult deasupra mediei. Poate oferi aproape doua ore de divertisment bunicel, dar nu cred ca va provoca in cineva nevoia de a-l revedea; poate doar vreunui pacient internat la psihiatrie care are nevoie de o speranta in plus. Acestea fiind zise, cred ca merita vazut odata, lucru pe care va si indemn sa il faceti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!