joi, 18 martie 2021

Piranhaconda (2012)

Gen: Actiune, Horror, SF

Distributie: Rib Hillis, Michael Madsen, Terri Ivens, Shandi Finnessey, Chris De Christopher

Regizor: Jim Wynorski [a mai regizat: CobraGator(2018), A Doggone Hollywood(2017), Legend of the Naked Ghost(2017), A Doggone Christmas(2016), Nessie & Me(2016)]

Buget: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 3.15

Două creaturi hibrid piranha/anaconda îl vânează pe omul de știință care le-a furat oul, dar și o echipă de filmare care face un film horror în junglă.

Chiar daca nu se ia in serios, Piranhaconda tot nu este un film bun, ba este chiar unul execrabil. Autoironia este buna, dar si ea necesita un dram de talent din partea scenaristilor, talent pe car enu l-am detectat aici. Pe intreaga durata a filmului am descoperit o singura gluma buna. Ce-i drept am ras de mai multe ori, dar fie a fost vorba de un ras nervos, sau din compasiune. Comparativ cu alte filme de aceasta speta, nu arata rau din punct de vedere vizual, dar efectele sunt hilare si reprezinta una din putinele surse de umor. Povestea, dialogurile, actiunea si tot ce tine de acest film sunt ridicole, dar pe de alta parte are si ingredientele unei placeri vinovate.

Faptul ca povestea presupunea si filmarea unui film prost cu actori de calitate indoilenica, recunosc ca a fost o miscare inteligenta, dar asa zisii actori nu au profitat de acest colac de salvare. Nu stiu cum a esuat Michael madsen in acest film, pentru ca el are totusi o cariera cat de cat respectabila, dar in fiecare privire si cuvant pe care il rosteste se simte faptul ca nu este deloc confortabil si cred ca a avut mult emomente pe platourile de filmare in acre s-a intrebat care greseala din viata lui l-a adus in acest punct.

Filmele facute pentry SyFy sunt proaste in general si nu cred ca mai are cineva asteptari de la stfel de productii, dar Piranhaconda este prost chiar si prin comparatie cu acestea. Povestea obliga personajele sa ia cele mai proaste decizii la fiecare pas si face imposibil ca vreun detlaiu din film sa se apropie macar de notiunea de credibil. Nu trebuie ca acest film sa mai iroseasca si timpul altcuiva. Va recomand mai degraba seria Anaconda din copilaria noastra, care prin comparatie cu acest film pare aproape un documentar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!