marți, 30 martie 2021

Cherokee Creek (2018)

Gen: Comedie, Horror, Thriller

Distributie: Billy Blair, Todd Jenkins, Justin Armstrong, Justin Duncan, Olivia Sabini

Regizor: Todd Jenkins [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 3.05

O petrecere a burlacilor tinuta în pădure este intrerupta de animalul de petrecere suprem.

Vreau sa fie clar de la inceput ca desi acest film pretinde ca atinge trei genuri diferite, nu face cinste nici unuia dintre acestea. Thriller nu este in nici un moment, partile care ar trebui sa fie horror sunt putinele parti care sunt cat de cat amuzante, iar ceea ce s-a dorit a fi comedie este doar un esec total. Este un film mult prea lung pentru abordarea pe care o are, astfel ca dureaza o eternitate pana la partile cat de cat interesante si aici ma refer la cele doua trei scene amuzante si la cele de nuditate. Recunosc ca e prima data cand vad intr-un film o femeie decapitata in timp ce face sex oral si capul ii zboara cu obiectul muncii in gura. In film, scena este mult mai putin dezgustatoare decat poate parea in descrierea mea.

Intr-un asemenea film, distributia este de cele mai multe ori compusa doar din anonimi si nici Cherokee Creek nu face exceptie. Nu asta ar fi problema, ci faptul ca majoritatea acestor tineri exagerat de entuziasti cred ca au un potential care depaseste cu mult calitatea acestui film, dar oricat s-au straduit sa se remarce si sa isi etaleze calitatile, conjunctura total nefavorabila si scenariul prost nu le-a permis sa faca acest lucru, asa ca ma indoiesc ca voi mai auzi prea curand de vreunul dintre ei.

Pe langa ca este prost, acest film are si doua parti, una la inceput si una la sfarsit, care nu au nici o legatura cu filmul in sine si sunt doar mesaje ale producatorilor, in care ii judeca pe cei care nu platesc sa vada filmul si a doua in care ii indemana pe cei care l-au vazut sa il recomande tuturor. Am gasit aceasta optiune ca fiind cel putin neinspirata. Prelungeste filmul inutil, nu este amuzanta si este prost facuta. Acest film ar fi putut fi decent si chiar apreciat in anii '80, numai ca a aparut in 2018, intr-o epoca in care s-a dovedit ca este posibil sa duci la capat proiecte de calitate si cu bani putini. Nu acesta este filmul care sa il readuca pe Bigfood la moda, asa ca nu cred ca are rost sa il vada cineva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!