miercuri, 24 martie 2021

18 Fingers of Death! (2006)

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Shane Aaron, Koji Abe, Michael Andersen, John Arrington, Lisa Arturo

Regizor: James Lew [a mai regizat: Made in Chinatown(2019)]

Buget: 195.000 $

Nota Gealapa: 4.05

Un "mockumentar" despre un star al filmelor cu arte martiale.

Acesta este un film prost indiferent dupa ce criterii l-as aprecia. Inteleg notiunea de "mockumentar", dar si aceasta trebuie facuta intr-un anumit fel pentru a fi amuzanta. Este un film scurt, dar am avut impresia ca am asistat la o saga de peste doua ore, atat de greu s-a scurs timpul. Glumele, care ar fi treuit sa fie principalul atu al filmului, sunt glume care au fost la moda o vreme prin anii '80. Povestea este de-a dreptul plictisitoare si nu a reusit sa ma faca sa rad niciodata, smulgandu-mi maxim vreo doua zambete. Toate acestea vin la pachet si cu o calitate tehnica indoielnica, dar nticipabila avand in vedere bugetul studentesc pe care l-a avut la dispozitie.

Distributia este la fel de anonima ca si filmul, poate chiar mai necunoscuta. Calitatea interpretarilor este absolut jalnica si este aspectul care trage cel mai mult filmul in jos. Nu stiu cum in aceste conditii au acceptat sa isi faca aparitii scurte Lorenzo Lamas si Don 'The Dragon' Wilson, iar Pat Morita chiar a acceptat u rol secundar. Toti cei amintiti sunt ei insisi actori de mana a doua, dar care au reusit sa isi faca un nume cat de cat, iar acest film este mult chiar si sub nivelul lor. Stim cu totii ca Lorenzo lamas joaca in orice, dar acest film pare a fi chiar si sub demnitatea lui.

Cine a facut acest film trebuia mai intai sa citeasca in dictionar definitia cuvantului amuzant. Initial am crezut ca nu are cum sa fie atat de rau si probabil are un inceput mai slabut, dar lucrurile merg din ce in ce mai rau pe masura ce filmul avanseaza si in nici un moment povestea nu evolueaza pozitiv. Este u film perfect pentru a trata insomniile. Pe mine unul m-a adormit destul de repede si a fost nevoie sa vad finalul dupa ce m-am trezit. Nu numai ca nu recomand acest film nimanui, dar cred ca ar trebui ingropat  undeva si sa nu mai fie scos la lumina niciodata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!