joi, 31 mai 2018

Extortion (2017)

Gen: Actiune, Crima, Aventura

Distributie: Eion Bailey, Bethany Joy Lenz, Barkhad Abdi, Danny Glover, Tim Griffin

Regizor: Phil Volken [a mai regizat: Garbage(2013)]

Nota Gealapa: 6.25

Dupa ce vacanta lui cu familia ia o intorsatura dezastruoasa, un tata ajunge la mila unui pescar nemilos si porneste o cursa contra cronometru in incercarea de a-si salva sotia si fiul.

Genul de film care te lasa cu sentimente amestecate. Unele parti au fost surprinzator de bune, iar altele de-a dreptul dezamagitoare. Intriga a fost una plina de potential, dar acesta a fost irosit in mare parte. Pe ici pe colo, unele rasturnari de situatie au scos filmul din ordinea fireasca a lucrurilor, cu acre ne-au obisnuit atat de mult filmele de acest gen, incat au devenit clisee. Pe de alta parte insa, acest scenariul a shcibat doar drumul putin, dar destinatia a ramas aceeasi. Astfel avem parte de un film oscilant, destul de interesant, dar deloc memorabil.

Distributia parea una tipica pentru un film de categoria B, asa ca nu am avut mari asteptari, chiar daca pe lista numelor se regasea si Barkhad Abdi, un nominalizat la Oscar. Interpretarile pe care le-am vazut insa, au fost mult mai slabe decat anticipam. In frunte cu cel amintit mai devreme, continuand cu Danny Glover si temrinand cu protagonistul Eion Bailey, toti au parut niste novici. Cat despre Abdi, se pare ca se niseaza pe rolul unui pirat de mare sarac, rapitor de oameni. As rvea sa il vad daca este capabil sa joace si altceva.

Inceputul este unul destul de lent, dar filmul prinde viteza pe parcurs si devine destul de palpitant, ajutat asa cum aminteam ami devreme, de unele rasturnari de situatie absolut imprevizibile. Finalul, pe langa faptul ca este facut prost, este totusi previzibil, asa ca ultima impresie cu care ramai este tot una de dezamagire. Pana la urma, pentru un film de mana a doua este chiar decent si daca va pica pe maini as zice sa ii dati o sansa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!