sâmbătă, 12 mai 2018

Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005)

Gen: Comedie, Romantic

Distributie: Jennifer Love Hewitt, Colin Ferguson, Natassia Malthe, Daniel Roebuck, Stefanie von Pfetten

Regizor: Dana Lustig [a mai regizat: A Thousand Kisses Deep(2011), Wild Cherry(2009), Kill Me Later(2001), Wedding Bell Blues(1996)]

Nota Gealapa: 5.95

O femeie de 28 de ani care lucreaza in domeniul vanzarilor nu se da inapoi de la nimic pentru a urca pe scara sociala.

Faptul ca este un biet film de televiziune, nu este o scuza suficienta pentru cat de siropos si plin de clisee este acest film. Este extrem de banal si lipsit total de originalitate si nu incearca sa ascunda asta cu nimic, pentru ca publicului tinta nu ii pasa, iar publicul tinta al acestui film este un grup de domnisoare pline de ele si de ifose, care cred ca totul li se cuivne si intreaga lume trebuie sa le stea la picioare. Chiar daca pe final filmul pare ca ofera o lectie despre cum viata nu este chiar asa, nu o face suficient de convingator.

In rolul principal o avem pe Jennifer Love Hewitt, pe care Hollywoodul a cam expulzat-o in ultima vreme si iat-o acceptand sa apara in astfel de proiecte dezastruoase. Nu mi-a placut prestatia ei, desi nu a avut vreun rol exagerat de complicat. Aparent filmele in acre omoara vampiri o prind mai bine. Colin Ferguson a fost si el catapultat cumva in acest fiasco si chiar daca nu este un actor rau, nu a reusit sa ii ofere prea multa stabilitate.

O fetita rasfatata ar spune despre acest film ca este extrem de amuzant si a facut-o sa rada pana au durut-o falcile, iar Jennifer Love Hewitt este o mostra de talent si a avut o prestatie magistrala. Realitatea este insa, ca aceste este doar inca un film mediocru, siropos si absolut superficial. Recomand cu incredere sa il ocoliti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!