vineri, 18 mai 2018

Cross Wars (2017)

Gen: Actiune, Fantastic

Distributie: Brian Austin Green, Tom Sizemore, Vinnie Jones, Danny Trejo, Lori Heuring

Regizor: Patrick Durham [a mai regizat: Cross(2011)]

Nota Gealapa: 1.55

Callan si echipa lui trebuie sa se opuna lui Gunnar, un dusman ami vechi, iar pe traseu trebuie sa mai faca fata si unui detectiv invidios.

Cred ca acest film intra pe podiumul celor mai proaste vazut de mine vreodata. Aparent este un sequel, dar nu tin neaparat sa vad filmul oriinal. Ma asteptam sa fie mediocru, dar distanta de la cat de prost este pana la mediocru este uriasa. arata groaznic, dialogurile sunt oribile si povestea este dezgustatoare. Se vrea amuzant, ironic, autoironic, palpitant si coole dar esueaza in fiecare din aspectele mentionate.

Distributia este cea care mi-a dat sperante ca nu o sa fie chiar asa rau. Tom Sizemor, Danny Trejo si Vinnie Jones; acest trio parea perfect pentru un film de categoria B acceptabil, dar bag de seama ca cei trei au probleme financiare serioase daca au renuntat si la putinele standarde pe care le mai avea si au acceptat sa faca parte dintr-un asemenea gunoi. Din fericire pentru ei, nu sunt genul de actori carora un proiect ratat sa le ingroape cariera. Pentru colegii lor d eplatou insa, ma tem ca acest film este finalul inceputului lor de cariera.

Scenariul este de nivel de scoala generala, atat de simplu si stupid este. Nici nu as vrea sa ma pornesc foarte tare si sa vorbesc de efectele vizuale, care sunt atat de proaste, incat scenele din filmele anilor '80 in care oamenii impuscati nu sangerau deloc ar fi fost o imbunatatire. Sper ca acest film sa nu ma bantuie ca un vis urat. Va recomand o treaba casnica in loc sa vedeti acest film. Va fi mai interesanta si macar faceti ceva folositor. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!